Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Canon Summer Cashback

Find det perfekte kamera til dine sommereventyr!

Når du käber et kampagnekamera, får du mulighed for at udvidde din horisont med fotokurser til en værdi af 930 kr med i prisen. Desuden får du 400 kr tilbage på et af de udvalgte objektiver, når du køber både kamera og objektiv.

Køb et af kampagnekameraerne

Registrer kampagnekameraet og få et onlinekurus i fotografering og et medlemsskab i Cameralla Club i 6 måneder (til en værdi af 930 kroner). Canon sender en registreringskode til Cameralla via e-mail. Aktiver koden inden d. 31. oktober 2019. Du får også et personligt indlognings-ID til webportalen, hvor du kan søge om 400 kr tilbage efter dit køb af et af de udvalgte kampagneobjektiver.

Register dit kamera

Når du har registreret dit kamera og fået dit personlige indlognings-ID via e-mail, kan du ansøge om at få 400 kroner tilbage for et af de udvalgte kameraobjektiver, som du har købt fra samme forhandler som kameraet:

Få penge tilbage

Kameraet skal købes inden 2019-08-31 og registeres inden 2019-09-15.

Objektivet skal købes inden 2019-09-30 og registeres inden 2019-10-13.

Kursus med i prisen

Når du køber et kampagnekamera fra Canon, får du et halvt års adgang til mere end ti timers kursusmateriale på engelsk til en værdi af 930 kroner.

Du får adgang til:

  • Grundlæggende kameraindstillinger - lær at kontrollere dit kamera.
  • Komposition - lær t få det bedste ud af motivet.
  • Redigering - lær hvordan du redigerer billeder i Lightroom.
  • Introduktion til objektiv - lær hvordan du bruger og vælger ret objektiv.

Læs mere og registrer din kode på cameralla.club/canonsummer19

Vi tager forbehold for stavefejl, ændringer, prisændringer, forsinkede leverancer og udsolgte varer.

38 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:
Kontakt os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.