Black Week

Hvornår er Black Week og Black Friday 2023?

Black Friday i 2023 falder den 24. november, hvilket betyder, at Black Week begynder mandag den 20. november i uge 47 og slutter Cyber Monday den 27. november i uge 48.

Black Week hos Scandinavian Photo

Black Friday falder den 24. november 2023, og hos Scandinavian Photo finder du masser af gode tilbud i hele Black Week med nedsatte produkter, både online og i vores butikker. Blandt vores tilbud kan du finde alt fra systemkameraervideokameracomputereprinteremikrofoner og hovedtelefoner og selvfølgelig det tilbehør, du har brug for, både til begyndere og professionelle. Vi tilføjer hele tiden produkter og nye tilbud, men vent ikke for længe - tilbuddene er kun tilgængelige i begrænsede mængder.

Om Black Week

Black Friday er oprindeligt et amerikansk fænomen, der startede i Philadelphia og er nu en af verdens største shoppingdage, som nu er udvidet fra en dag til en hel uge med udsalg og tilbud. Black Week er starten på julehandlen, så benyt lejligheden til at få mest muligt ud af dine juleindkøb inden udgangen af november!

Black Friday falder altid på den fjerde fredag i november, dagen efter Thanksgiving. Mange amerikanere har fri i forbindelse med Thanksgiving, så Black Friday og Cyber Monday har historisk set været butikkernes måde at starte julehandlen på. Udtrykket Black Friday begyndte at blive udbredt i USA i midten af 1970'erne og er nu en af de største shopping- og læsedage i USA.

Traditionen kom først rigtigt til Skandinavien i 2013, og siden da har mange detailkæder taget dette populære koncept til sig. Hos Scandinavian Photo deltog vi i Black Friday for første gang i 2015 og er allerede nu ved at gøre klar med masser af gode tilbud online, på telefonen og i alle vores butikker.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage e-mails, når Black Week starter

Gå ikke glip af Black Week og alle vores andre gode tilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så går du ikke glip af vores kampagner.

Som registreret kunde får du:

  • Events - Vi arrangerer løbende nye events med fokus på teknologi og kreativt arbejde, lige fra demodage til workshops og inspirerende foredrag. Der er noget for enhver smag - fra nysgerrige nybegyndere til erfarne professionelle
  • Personlige tilbud
  • Nyhedsbreve - Hold dig opdateret med inspiration, information om nyheder, vejledninger og kampagner
  • Favoritprodukter - Gem din ønskeliste
  • Ordrehistorik - Se dine tidligere ordrer
  • Pakkesporing - Spor dine pakker direkte fra din konto

Vi brænder for at inspirere dig og hjælpe dig med at finde de værktøjer, du har brug for til at vokse i dine kreative bestræbelser.

Tilmeld dig nu!

Scandinavian Photo – Opret konto

Din adgangskode skal bestå af mindst 6 tegn.

Mens du venter...

Kig på vores andre aktive kampagner mens du venter.

Se vores tilbagevendende kampagner

Black Week | Singles Day | Julegaveidéer | Nytårsudsalg | Januarudsalg | Vinterferie | Back to Work | Crazy Week

0 produkter
Vis som
Sorter efter
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.