Leica null
Artikelnummer: 1100377

Leica

Weblager
Forventes på weblager 2024-06-03
København:
  • Forbedret ergonomi
  • Øget stabilitet
  • Fastgøres i flashskoen

Vælg farve

1.899 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
30 dages returret

Leica-tommelfingerstøtten i aluminium eller messing er det perfekte tilbehør til at forbedre ergonomien, når du bruger dit Leica Q3. Ved at placere tommelfingerstøtten i kameraets hot shoe får du bedre stabilitet, især når du fotograferer med én hånd og filmer. Derudover giver tommelfingerstøtten mulighed for længere eksponeringstider, hvilket giver dig mere fleksibilitet, når du fotograferer under forskellige forhold.

Fordele

  • Giver forbedret ergonomi til Leica Q3
  • Øger stabiliteten, når du fotograferer og filmer med én hånd

Leveres med

  • Leica tommelfingerstøtte Q3, aluminium
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.