Fotostudie

Banner_PorträttStudioknapp.jpg

Udstyret du har brug for til studiofotografering

Uanset om du vil fotografere portrætter, produkter eller stilleben, finder du alt, hvad du har brug for hos os. Til vellykket studiofotografering, har du brug for produkter som systemkameraer, objektiver, studieflash, baggrunde, lysformere og tilbehør. Vi har løsninger til dig, der vil indrette dit første fotostudie, og til dig, der vil tage dit nuværende studie til det næste niveau.

Byg dit eget produktfotostudie

Her finder du løsninger til produktfotografering, uanset om du fotograferer tøj, smykker eller teknologi. Vælg mellem flashpakkefotobordelysformere og andet tilbehør, der passer til dine behov.

Portrætfotografering i studiet

For at hjælpe dig med at tage endnu bedre portrætter i dit studie har vi sammensat færdige pakker og produkter, der er designet til portrætfotografering. Du kan finde studioflashlysformeretethering, baggrunde og mere tilbehør, så du nemt kan opbygge et fotostudie, der passer til netop dine behov.

 

Tag studiet med dig, uanset hvor du er

Har du brug for et studie, du kan tage med dig, når du fotograferer på stedet, hjemme eller udendørs? Her finder du produkter, der er perfekte til at skabe et studie, som du nemt kan transportere mellem forskellige steder.

Skab din arbejdsplads i studiet

Gør dit kreative arbejde enklere ved at skabe den perfekte arbejdsstation til alle typer studieopgaver. Vi har produkterne til at forenkle dit arbejde fra idé til færdigt resultat - uanset om du arbejder med billede, lyd eller postproduktion.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.