Streamingstudie

Skræddersyede studioløsninger til alle niveauer

Vil du bygge et videoproduktions- og streamingstudie til din virksomhed? Vi tilbyder komplette løsninger til forskellige niveauer og prisklasser med alt, hvad du har brug for til professionelle produktioner - uanset om det er en træningssession, et interview, en live udsendelse eller noget helt andet.

Hvis du har specifikke behov, tilbyder vi også skræddersyede løsninger, og 3D-skitser giver dig en klar visualisering af det endelige resultat. Vi kan naturligvis også hjælpe dig med uddannelse og installation af dit nye udstyr. Få mere at vide om studieløsninger her eller kontakt vores eksperter for en konsultation på business@scandinavianphoto.dk.

Studieløsning Small

Studieløsning Small

Vores mindste totalløsning er velegnet til lettere produktioner med en eller to personer foran kameraet. Perfekt til dem, der ønsker at komme i gang med at streame interne foredrag, møder eller træningssessioner.

Læs mere om Studieløsning Small

Studieløsning Medium

Studieløsning Medium

Et godt alternativ for virksomheder, der ønsker at løfte deres produktioner til et højere niveau. Videomixeren er sammen med de tre medfølgende kameraer ideel til f.eks. interviews, da du kan skifte mellem det ene som hovedkamera og de to andre til nærbilleder af personerne i studiet.

Læs mere om Studieløsning Medium

Studieløsning Large

Studieløsning Large

Dette er en rigtig god løsning for virksomheder, der ønsker at løfte deres produktion til et højere niveau. Med videomixeren og de tre medfølgende kameraer kan du nemt ændre vinklen direkte under dine live-udsendelser for at opnå en mere professionel produktion - samtidig med at du har mulighed for avanceret lysstyring.

Læs mere om Studieløsning Large

Studieløsning XL

Studieløsning Extra Large

Vores største og mest avancerede løsning til professionelle produktioner. Den giver dig kameraer i verdensklasse, belysning designet til større rum og intercom til problemfri kommunikation mellem produktionsteamet og de personer, der er i optagelsen - alt det, du har brug for, for at give dig de bedst mulige betingelser for en vellykket produktion.

Læs mere om Studieløsning Extra Large

Kontakt vores eksperter

Kontakt vores eksperter

Du er meget velkommen til at kontakte os – vi hjælper gerne med rådgivning, købshjælp og personlig service.

Kontakt os via business@scandinavianphoto.dk eller ring 78 72 69 00.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.