Workplace

1200x400-workspace.jpg

Skab den optimale arbejdsplads i studiet

Optimer dit kreative arbejde ved at oprette den perfekte arbejdsstation til alle typer studiejob. Vi har produkterne, der forenkler dit arbejde fra idé til færdigt resultat - uanset om du arbejder med foto, video, lyd. Vælg mellem højtydende computere , skærme og tilbehør til dit studie.

Find computeren til dit studie

Leder du efter en bærbar computer til kreativt arbejde, en fleksibel bærbar computer eller en kraftfuld stationær computer? Her finder du computeren til dine behov, uanset om du vil redigere fotos og videoer, optage en podcast eller opgradere dit hjemmekontor.

 

Skærme til kreative

Har du brug for en skærm foto, video eller hjemmekontoret? Her finder du computerskærme til arbejdspladsen og skærme, der er tilpasset videoredigering og animation, med kalibreringsfunktioner og farver du kan stole på.

Tilbehør til et smart studie

For at optimere din arbejdsplads og blive endnu mere effektiv er der flere produkter du kan vælge. Her får du tips om tilbehør, der giver dig et smart skrivebord, frigør plads og giver dig et bedre workflow.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.