Apple Mac Mini M1 Complete Setup with BenQ SW270C
Apple Mac Mini M1 Complete Setup with BenQ SW270C
Apple Mac Mini M1 Complete Setup with BenQ SW270C
Apple Mac Mini M1 Complete Setup with BenQ SW270C
Apple Mac Mini M1 Complete Setup with BenQ SW270C
Apple Mac Mini M1 Complete Setup with BenQ SW270C
Apple Mac Mini M1 Complete Setup with BenQ SW270C
Apple Mac Mini M1 Complete Setup with BenQ SW270C
Apple Mac Mini M1 Complete Setup with BenQ SW270C
Apple Mac Mini M1 Complete Setup with BenQ SW270C
Artikelnummer: 1055461

Apple Mac Mini M1 Complete Setup with BenQ SW270C

Komplet computerpakke med Mac Mini M1

Weblager
Ukendt leveringstid
København:
 • Mac Mini M1, 16GB RAM & 1TB SSD
 • BenQ SW270C med 99 % Adobe RGB, 100 % sRGB og 97 % DCI-P3
 • Mus og tastatur med Mac-layout
20.195 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
14 dages returret

Komplet pakke med alt, hvad du behøver for at komme i gang med Mac Mini. Måske er du en musikproducent i et studie eller en entusiastisk fotograf, der har brug for en færdig løsning, så du kan komme i gang med arbejdet med det samme. Mac Mini har masser af kraft i en lille pakke og passer godt ind på dit skrivebord. BenQ SW270C er en alsidig skærm med høj opløsning og bredt farvespil, der er velegnet til video, fotografering og andet studiearbejde. Det medfølgende skærmstativ hæver skærmen til en mere ergonomisk højde og giver dig mulighed for at oplade din telefon via den indbyggede QI-oplader. Mac Mini passer også under stativet, så du får den mest effektive arbejdsplads. Undgå unødige overvejelser om, hvad du skal bruge for at komme i gang med Mac Mini, og lad os hjælpe dig med disse nøje udvalgte produkter.

Fordele

 • Komplet pakke med Mac Mini
 • Velegnet til foto, video og studie
 • Alsidig skærm med bredt farvespektrum
 • Tastatur og mus med cmd-knap
 • Skærmstativ med USB-porte og QI-oplader

Mac Mini M1

Arbejd, spil eller skab med Mac mini med samme hastighed og kraft som en større stationær computer takket være Apples M1-chip, der gør den op til 2,8 gange hurtigere processor og op til fem gange hurtigere grafik. Med sin kompakte størrelse, kraftfulde ydeevne og mange forskellige porte er Mac mini perfekt til mange forskellige formål.

BenQ SW270C 27"

BenQ SW270C er beregnet til professionelle redigeringsfolk, da skærmen opfylder branchens farvestandarder for at levere bedre og mere præcise farver, så resultaterne kan gengives igen og igen. Skærmen understøtter hardwarekalibrering, og du kan tilslutte og endda strømforsyne din computer med USB-C (op til 60w).

SP TECH skærmstativ sort

Forbedrer din ergonomiske stilling, samtidig med at du frigør plads på skrivebordet. SP TECH Monitor Stand hæver din skærm til den korrekte højde, hvilket reducerer belastningen på din nakke og giver dig en behagelig arbejdsstilling hele dagen. Stativet giver dig også mere plads på dit skrivebord og mulighed for opbevaring under det. Den indbyggede USB-hub giver dig mulighed for at tilslutte alle dine perifere enheder og derefter tilslutte stativet med kun ét kabel til din computer. Desuden har SP TECH Monitor Stand en indbygget Qi-oplader til din smartphone.

Satechi X3 trådløst tastatur Nordic

Uanset om du arbejder på kontoret eller hjemme, er Satechi X3 det oplagte valg til din moderne arbejdsplads. Det er et trådløst og baggrundsbelyst Bluetooth-tastatur designet til Mac-brugere med tastaturgenveje, der er optimeret til Apple-enheder. Den har et udvidet layout med et numerisk tastatur og mulighed for at tilslutte op til fire enheder via Bluetooth. Alt sammen pakket ind i et ultra-tyndt, slankt og minimalistisk design.

Satechi M1 Bluetooth-mus, Space Grey

Den trådløse Satechi M1-mus er en moderne mus med et ergonomisk design og er helt trådløs via Bluetooth. Med en trådløs rækkevidde på op til 10 m med optiske sensorer giver dette mulighed for nem fjernbetjening af din computer. Med en USB-C-port bliver det nemt at oplade Satechi M1. Der medfølger et USB-C til USB-A-kabel. Musen understøtter Mac, Windows, Android og Chrome OS.

Champion HDMI A han - A han, slank 1.5m

Champion HDMI-kabel er et kabel, der er velegnet til alle former for video- og lydoverførsel. Kablets stik er guldbelagte for bedre kontakt, og det understøtter både 4K og 3D. Kablet har også et indbygget Ethernet-kabel, så du kan dele internetforbindelse mellem de tilsluttede enheder uden ekstra Ethernet-kabel. Stikkene er mindre, og selve kablet er tyndere end de fleste HDMI-kabler, så det er nemt at skjule det eller bruge det i trange rum.

Leveres med

 • Apple Mac Mini M1, 16 GB RAM, 1 TB SSD
 • BenQ SW270C 27"
 • SP TECH skærmstativ sort
 • Satechi X3 trådløst tastatur Nordic
 • Satechi M1 Bluetooth-mus, Space Grey
 • Champion HDMI A han - A han, slim 1.5m
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.