Nyhed
Apple Mac mini M2, 16GB RAM, 256GB SSD, Silver
Apple Mac mini M2, 16GB RAM, 256GB SSD, Silver
Artikelnummer: 1058726

Apple Mac mini M2, 16GB RAM, 256GB SSD, Silver

Mac mini M2 - Flere muskler. Flittigere.

Weblager
Bestilt, ukendt leveringstid
København:
 • 100 GB/s hukommelses­båndbredde
 • 8-core M2
 • 16 GB RAM OG 256 GB SSD

Vælg minnestørrelse

7.345 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
14 dages returret
Få mere gjort på kortere tid med Mac mini - supercharged med M2. M2 er den næste generation af Apple Silicone, der kan klare alt fra tunge præsentationer og krævende redigering til spændende spil. Mac mini er en dygtig arbejdskammerat, der fylder lidt på dit skrivebord, men er klar til store opgaver.

Fordele

 • 8-kernet processor og 10-kernet grafik
 • 100 GB/s hukommelsesbåndbredde
 • Indbygget i branchens førende funktioner til beskyttelse af privatlivets fred og sikkerhed
 • Flere muligheder for tilslutningsmuligheder
 • Hurtige overførsler med Thunderbolt 4 og WiFi 6E
 • Maskinindlæring med Neural Engine
 • Kompakt design optager lidt plads på skrivebordet
Mac mini M2 Workstation

Mere muskler og hurtigere tænkning med M2

Apple Silicone har flyttet grænserne for, hvad en computerchip kan gøre, idet den kombinerer processor, grafik, fælles hukommelse og maskinlæring i en enkelt chip. M2 skubber grænserne endnu længere og har 25 procent flere transistorer og dobbelt så stor hukommelsesbåndbredde som sin forgænger, M1. Den er supercharged med op til 18 procent hurtigere processor og 35 procent højere grafikydelse end M1, samtidig med at den er lige så strømbesparende.

Arbejd med de applikationer, du elsker

Der findes allerede mere end 15.000 forskellige apps, der er optimeret til M2. Du kan arbejde problemfrit i Adobe, DaVinci Resolve, Final Cut og Logic med store projekter samtidig og multitasking.

Mac mini vil gerne vide mere om dig

Med maskinlæring lærer Mac mini om dig og dine vaner, jo mere du arbejder med den, hvilket muliggør automatiseret videoanalyse, stemmegenkendelse, billedbehandling og meget mere. Det giver dig hurtigere svartider og en personlig brugeroplevelse.

Varierende grænseflade med store muligheder

Ud over den høje ydeevne er Mac mini udstyret med flere porte, så du nemt kan tilslutte skærme med høj opløsning eller lagerenheder og overføre med utrolige hastigheder. Mac mini med M2 har to Thunderbolt 4-porte, en HDMI-port, to USB-A-porte, Ethernet- og hovedtelefonstik. Takket være WiFi 6E kan du også browse trådløst og overføre filer hurtigere end nogensinde før.

Leveres med

 • Mac mini med M2 (2023)
 • Strømkabel
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.