Nyhed
Apple MacBook Pro 14", M2 Pro 10-core CPU, 32GB RAM, 1TB SSD, 16-core GPU, Space Grey dansk
Apple MacBook Pro 14", M2 Pro 10-core CPU, 32GB RAM, 1TB SSD, 16-core GPU, Space Grey dansk
Artikelnummer: 1058742

Apple MacBook Pro 14", M2 Pro 10-core CPU, 32GB RAM, 1TB SSD, 16-core GPU, Space Grey dansk

MacBook Pro 14" - Gør alt muligt

Weblager
Bestilles fra leverandør till dig
København:
 • Op til 18 timers batteritid
 • 10-core M2 Pro
 • 32GB RAM OG 1TB SSD
24.295 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
14 dages returret
MacBook Pro tager nye højder med den næste generation af Apple Silicone - M2 Pro. Gør dig klar til skyhøj ydeevne og øget effektivitet. Den allerede imponerende lange batterilevetid er blevet forlænget yderligere med op til 18 timer uden opladning. Liquid Retina XDR-skærmen giver dig utrolige detaljer, skygger og farver, og den understøtter op til 120 Hz med ProMotion. MacBook Pro er en professionel bærbar computer som ingen anden.

Fordele

 • Blixfast M2 Pro
 • 10-core processor og 16-core grafik
 • Liquid Retina XDR-skærm med op til 1600 nits lysstyrke
 • Display med 1 milliard farver, P3-farvespektrum og True Tone-teknologi
 • ProMotion-teknologi med opdateringshastigheder på op til 120 Hz
 • Thunderbolt 4 med understøttelse af opladning, DisplayPort og USB 4 (40 GB/s)
 • 200 GB/s hukommelsesbåndbredde
 • Ladning via MagSafe-3 eller Thunderbolt 4
 • Op til 18 timers batterilevetid til videoafspilning
 • Afspilning af op til 23 videostreams i 4K ProRes
 • Farvekorrekt ProRes 4444-video med HDR og 8K
MacBook Pro 2023 DaVinci Resolve

M2 Pro - den næste generation af Apple-chips til professionelle

M2 Pro bygger på Apples banebrydende teknologi, der samler processor, grafik, fælles hukommelse og Neural Engine i en chip med lavt strømforbrug. M2 Pro er fyldt med over 40 milliarder transistorer og dobbelt så stor hukommelsesbåndbredde som standard M2, hvilket gør det legende let at håndtere billeder i stort format eller 8K ProRes-video. M2 Pro leverer op til 20 procent højere processorydelse og 30 procent højere grafikydelse end M1 Pro på trods af det samme lave strømforbrug.

XDR med stort dynamisk område

MacBook Pro leveres med en 14-tommers Liquid Retina XDR-skærm med et bredt dynamisk område, 1.000 nits kontinuerlig lysstyrke og op til 1.600 nits lokal lysstyrke samt et kontrastforhold på 1.000.000:1. HDR-indhold i fotos, videoer og spil ser utroligt levende ud med fine detaljer i højlys, utrolige skyggedetaljer og klare, naturtro farver. Skærmene er kalibreret på fabrikken og har professionelle referencetilstande til HDR-farvekorrektion, billedredigering, design og printproduktion.

Enestående batterilevetid

Arbejd hvor som helst hele dagen uden at bekymre dig om, hvor den nærmeste stikkontakt er. MacBook Pro 14 har en imponerende lang batterilevetid - 18 timers videoafspilning og op til 12 timers trådløs browsing. M2 Pro fungerer lige så effektivt, uanset om den kører på strøm eller batteri, så du behøver aldrig at føle dig begrænset, uanset hvor inspirationen kommer fra.

MacBook Pro 2023 Enviroment

Hold forbindelsen

Kameraet i MacBook Pro har en 1080p-skærm med høj opløsning og et objektiv med en større blænde, der lader mere lys komme ind. Kombineret med en større billedsensor med mere effektive pixels leverer kameraet dobbelt så god ydeevne i svagt lys. MacBook Pro leveres også med tre mikrofoner i studiekvalitet med op til 60 % mindre baggrundsstøj. De tre mikrofoner bruger retningsbestemt stråleformning, så din stemme altid høres tydeligt.

Spatial sound

Fire kraftudlignende baselementer gengiver toner op til en halv oktav dybere og fylder rummet med op til 80 procent mere bas, og de højtydende diskanthøjttalere leverer klarere og fyldigere vokal. Takket være det kraftfulde system med seks højttalere og avancerede algoritmer kan MacBook Pro afspille rumlig lyd, mens du lytter til musik eller ser film med Dolby Atmos. Det giver dig en tredimensionel lydoplevelse.

Sæt stikket i og kør

Indkobling er ikke noget problem for MacBook Pro. Tilslut tilbehør eller op til tre skærme på én gang via de tre Thunderbolt 4-porte. HDMI-porten understøtter nu 8K-afspilning. Overfør fotos og videoer med høj hastighed med SDXC-kortlæseren. Selv trådløst får du nu op til dobbelt så meget gennemstrømning takket være WiFi 6E.

MacBook Pro 2023 Ports Right Side
MacBook Pro 2023 Ports Left Side

Leveres med

 • MacBook Pro 14 (2023) med M2 Pro, 32 GB RAM og 512 GB SSD
 • 67W USB-C strømadapter
 • USB-C til MagSafe 3-kabel, 2 meter
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.