Apple MacBook Pro 16", M1 Max 10-Core CPU, 32GB RAM, 1TB SSD, 32-Core GPU, Space Grey, Dansk
Apple MacBook Pro 16", M1 Max 10-Core CPU, 32GB RAM, 1TB SSD, 32-Core GPU, Space Grey, Dansk
Apple MacBook Pro 16", M1 Max 10-Core CPU, 32GB RAM, 1TB SSD, 32-Core GPU, Space Grey, Dansk
Apple MacBook Pro 16", M1 Max 10-Core CPU, 32GB RAM, 1TB SSD, 32-Core GPU, Space Grey, Dansk
Artikelnummer: 1054274

Apple MacBook Pro 16", M1 Max 10-Core CPU, 32GB RAM, 1TB SSD, 32-Core GPU, Space Grey, Dansk

MacBook Pro 16" – superkrafter til professionelle

Weblager
Bestilt, ukendt leveringstid
København:
 • 10-core Apple M1 Max
 • 32GB RAM & 1TB SSD
 • Thunderbolt 4 / USB-C, HDMI & SD-kortlæser
30.790 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
14 dages returret

MacBook Pro er et kraftværk, der skiller sig ud fra mængden med sin M1 Max-chip, 16" Liquid Retina XDR-skærm, mange tilslutningsmuligheder, Magic Keyboard med funktionsknapper og lang batterilevetid. Den har også et fantastisk webcam, mikrofoner i studiekvalitet og et fantastisk lydsystem med seks højttalere. Dette er computeren til dig, der vil arbejde med grafik på en måde, som du aldrig har kunnet gøre det på en bærbar computer før.

Fordele

 • Liquid Retina XDR-skærm med op til 1600 nits lysstyrke
 • Display med 1 milliard farver, P3 colouromfang og True Tone-teknologi
 • ProMotion-teknologi med opdateringshastighed på op til 120 Hz
 • Thunderbolt 4 med understøttelse af opladning, DisplayPort og USB 4 (40 GB/s)
 • Ladning via MagSafe-3 eller Thunderbolt 4
 • Kamera med 1080p HD
 • Tre mikrofoner i studiekvalitet med 60% mindre støj
 • Lydsystem med seks højttalere og op til 80% mere bas
 • Op til 21 timers batterilevetid til videoafspilning
 • Redigér op til syv videostreams i 8K ProRes
 • Farvekorrekt ProRes 4444-video med HDR og 8K
 • Op til 8 TB SSD-lagerplads med overførselshastigheder på op til 7,4 GB/s
 • Magisk tastatur med funktionstaster

M1 Max

M1 Max er den mest kraftfulde chip i Apples serie. Den har ti processorkerner, op til 32-kernede grafikprocessorer og en 16-kernet Neural Engine. Den har dobbelt så høj grafisk behandlingshastighed og dobbelt så stor hukommelsesbåndbredde som M1 Pro. Den har også en dedikeret mediemotor til afkodning og to til kodning, med op til dobbelt så hurtig videokodning, og to ProRes-acceleratorer for endnu højere ydeevne ved flere streams.

Et pust af frisk luft

Et avanceret kølesystem giver computeren ca. 50% mere luftstrøm, selv ved lavere blæserhastigheder. Fordi Apple Silicon-chippen er så effektiv, er det ikke engang nødvendigt at tænde for blæserne, når du udfører normale hverdagsopgaver, så du får en støjsvag computer, der ikke forstyrrer dit arbejde.

Rasende hurtig. Fantastisk kapacitet.

Med SSD-lagring på op til 8TB får du læsehastigheder på op til 7,4 GB/s, hvilket er mere end dobbelt så hurtigt som den tidligere generation. Så nu kan du nemt gemme RAW-billeder og åbne 8K-videoer på et øjeblik.

XDR med stort dynamisk område omfang

MacBook Pro leveres med en 16,2" Liquid Retina XDR-skærm med en bred dynamisk omfang, en lysstyrke på 1000 nits kontinuerligt og op til 1600 nits lokalt og et kontrastforhold på 1.000.000:1. HDR-indhold i billeder, videoer og spil ser utroligt levende ud med fine detaljer i højlys, utrolige skyggedetaljer og klare, naturtro farver. Skærmene er kalibreret på fabrikken og har professionelle referencetilstande til HDR-farvekorrektion, billedredigering, design og printproduktion.


Hold kontakten

Kameraet i MacBook Pro har en høj opløsning på 1080p og et objektiv med en større blænde, der lader mere lys komme ind. Kombineret med en større billedsensor med mere effektive pixels leverer kameraet dobbelt så god ydeevne i svagt lys. MacBook Pro leveres også med tre mikrofoner i studiekvalitet med op til 60% mindre baggrundsstøj. De tre mikrofoner bruger retningsbestemt stråleformning, så din stemme altid høres tydeligt.

Spatial sound

Fire kraftudlignende baselementer gengiver toner op til en halv oktav dybere og fylder rummet med op til 80 procent mere bas, og de højtydende diskanthøjttalere leverer klarere og fyldigere vokal. Takket være det kraftfulde system med seks højttalere og avancerede algoritmer kan MacBook Pro afspille rumlig lyd, mens du lytter til musik eller ser film med Dolby Atmos. Det giver dig en tredimensionel lydoplevelse.


Mere input end nogensinde

Overfør fotos og videoer med en SDXC-kortlæser. Tilslut til tv-apparater eller skærme med HDMI-understøttelse. Lyt via 3,5 mm hovedtelefonstik, der registrerer og automatisk kompenserer for hovedtelefoner med høj impedans. Tilslut højhastighedstilbehør eller skærme via de tre Thunderbolt 4-porte, der giver høj båndbredde og alsidighed. De giver dig mulighed for at overføre data, oplade og afspille video - alt sammen i én port. Desuden kan du også oplade hurtigt ved hjælp af den praktiske MagSafe 3-port. Med Wifi 6 er forbindelsen ikke kun hurtigere, den sikrer også, at din MacBook Pro altid fungerer, selv når flere og flere personer opretter forbindelse til netværket.

Leveres med

 • Apple MacBook Pro 16"
 • USB-C til MagSafe 3-kabel, 2 meter
 • USB-C strømadapter

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling