Apple Watch Series 8 45mm GPS + Cellular Stainless Steel Case with Silver Milanese Loop
Artikelnummer: 1057313

Apple Watch Series 8 45mm GPS + Cellular Stainless Steel Case with Silver Milanese Loop

Watch Series 8 45mm GPS + Cellular Stainless Steel Case with Silver Milanese Loop

Weblager
Bestilles fra leverandør till dig
København:
  • Lys Retina LTPO OLED-skærm, der altid er tændt
  • Registrering af fald og styrt
  • 24-timers helbredsmåling og søvnregistrering

Vælg variant

7.245 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
30 dages returret

Opdag Apple Watch Series 8 - din faste følgesvend med en holdbar boett, 18 timers batterilevetid og fokus på din sundhed. Apple Watch Series 8 har en retina-skærm med safirglas, der altid er tændt, og som er blandt de mest holdbare glasskærme til dato. Uret giver dig mulighed for at tage temperaturmålinger, holde øje med dit helbred og registrere din søvn - alt sammen til en aktiv livsstil!

Fordele

  • Retina-skærm, der altid er tændt - lysstyrke på op til 1.000 cd/m²
  • Forsøgede sensorer, der giver dig et bedre billede af dit helbred
  • Få advarsler ved lav og høj puls eller uregelmæssig rytme
  • Vand- og støvtæt til IP6X
  • Innovativ sensor, der aflæser din kropstemperatur
  • Detektion af styrt og fald
  • Tag et EKG til enhver tid eller tjek dit iltniveau i blodet

Retina-skærm, der altid er tændt

Designet blev ændret grundlæggende for at få plads til den større Retina-skærm, og de samme innovationer bidrog også til det mest holdbare glas til dato. Skærmen på Apple Watch Series 8 har en lysstyrke på 1.000 cd/m. Skærmen har en smal ramme for at give mere plads til træningsdata og urskiver.

Forsøgede sensorer til at se et billede af dit helbred

Apple Watch Series 8 fungerer, mens du sover, og uret aflæser din kropstemperatur, så du kan kontrollere ændringer senere. Cycle Check bruger disse data til at lave et omtrentligt estimat af den sandsynlige ægløsning. Sammen med pulsdata og loggede menstruationsdata giver de dig et detaljeret overblik over menstruationscyklussen. Uret kan også måle din REM-søvn med Sleep App'en, så du kan se, hvor længe du har været i REM-søvn, basissøvn eller dyb søvn. Ud over temperatur og søvn måler Apple Watch Series 8 også dit iltniveau i blodet, du kan tage et EKG eller måle dit træningsniveau.

Detektion af styrt og fald med Series 8

Apple Watch Series 8 har en kollisionsdetektion, der kombinerer et forbedret treakset gyroskop med et nyt accelerometer med høj g-kraft, der har et større dynamisk område til at måle kræfterne. Uret har mikrofon, barometer og GPS samt en avanceret sensorfusionsalgoritme, der har fået data fra over en million køretimer og data fra virkelige ulykker i den virkelige verden til at registrere, om du er involveret i en alvorlig ulykke.

Leveres med

  • Apple Watch Series 8
  • Armbånd
  • Apple magnetisk opladningskabel USB-C til Apple Watch 1m
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.