Brugt udstyr og tilbehør

At købe brugt har mange fordele, både for miljøet og for din pengepung. Vi tilbyder et bredt udvalg af brugte kameraer, videokameraer, objektiver og andet tilbehør, altid til en god pris. Vi kontrollerer omhyggeligt brugte produkter, før vi sælger dem videre, og klassificerer dem efter deres stand. Vil du bytte dit udstyr hos os? Læs mere her.

Hvad betyder klassificeringerne?

Betegnelsen i parentes angiver, hvordan produktet er endt i vores sortiment af brugte produkter. Bemærk venligst, at momsen er forskellig for erhvervskunder.

Oppakket
Returneret inden for fortrydelsesfristen. Omhyggeligt testet og ompakket. Komplet med alt tilbehør. Kan sammenlignes med A stand.

Brugt
Indbyttet fra privatperson. Ikke momsfradragsberettiget for erhvervskunder. A, B eller C stand.

Brugt, med moms
Indbyttet fra en virksomhed eller returneret med brugsspor. Moms fradragsberettiget for erhvervskunder. A, B eller C stand.

Demo
Har været demoeksemplar i en af vores butikker. Fradragsberettiget moms for virksomheder. A, B eller C stand.

A-stand
Næsten som ny. Produktet er forsigtigt brugt og komplet med alt tilbehør.

B-stand
Moderat brugt. Produktet er måske ikke komplet, men det vigtigste tilbehør er inkluderet.

C-stand
Godt brugt. Produktet er måske ikke komplet, men det vigtigste tilbehør er inkluderet.

Læs mere om klassificeringerne her.

Brugte produkter findes kun i ét eksemplar. I tilfælde af dobbeltbestilling går produktet til den kunde, der har registreret sin ordre først.

Populære kategorier

Se alle vores brugte produkter

  

34 produkter
Vis som
Sorter efter
Producent
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.