FILTERKIT FULL ND P-SYSTEM (H300-01)

Cokin FILTERKIT FULL ND P-SYSTEM (H300-01)

Artikelnummer: 1027116
279 DKK

Cokin Full ND Filterkit

I filterkittet Full ND fra Cokin får du 3  ND-filtre til fotografering med længre lukkertider, eller for at sænke lukkertiden ved filmning i kraftigt lys.

ND-filtret sænker den totale lysmængde uden at påvirke farvebalancen. På den måde kan du fotografere med længere lukkertider og f.eks. få blødere vand eller skyer, få bevægelsessløring ved højlys dag eller sænke lukkertiden for et mere behageligt billede ved videofilmning.

Dette kit indeholder

  • 1x ND2-filter (1 blændetrin)
  • 1x ND4-filter (2 blændetrin)
  • 1x ND8 Soft filter (3 blændetrin)

OBS! Filterholder og adapterringe til forskellige diametre sælges separat

Se billedeksempler med ND-filtre på vores svenske blog

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.