Instax SHARE SP-2 EX D silver Smartphone printer

Fujifilm Instax SHARE SP-2 EX D silver Smartphone printer

Artikelnummer: 1027958
1.145 DKK
Kan ikke købes

Instax Sp-2 EX D Smartphone printer

Den perfekte, kompakte printer rejseprinter for at udskrive minder. Trådløs og batteridrevet. Print Collage, Split-image eller med forskellige filtre for optimal kreativitet. Instax Sp-2 printe på bare 10 sekunder i opløsningen 800x600 og 320DPI.

Variation med templates

Softwaren gør det muligt ay printe med forskellige templates som Split-image der deler et billede i to prints. Og Collage der uploader 4 forskellige billeder i samme print. "Real Time" udskriver dato, plads, vejr og temperatur. Du kan kun printe dette billede en eneste gang og det bliver derfor helt unikt.

Justeringer og filtre

Billederne kan justeres direkte i appen, så du får den rette følelse i udskrifterne. Kontrast, lysstyrke, saturation ændres let, før du udskriver. Sepia og sort/hvid er tilgængelige som færdige filtre til dine udskrifter. Fujifilm Intelligence Filter korrigerer for mørke eller lyse billeder for dig med et enkelt tryk på en knap.

Kopier mere

Brug Reprint-knappen til hurtigt at lave kopier til alle, der ønsker en kopi. Instax Sp-2 EX D er kompatibel med både iPhone og Android. Leveres ikke med film.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.