Computer & tilbehør

Køb computer, skærm, computertilbehør og printer hos os, online eller i butikken. Du kan finde alt fra stationære computere til bærbare computere og et bredt udvalg af computertilbehør som printere, skærme, harddiske og tegneplader. Uanset om du vil opgradere dit hjemmekontor eller leder efter gode, kraftfulde computere til kreativt arbejde, finder du det, du har brug for, hos os. Køb produkter fra mærker som Logitech, Asus, Apple, Eizo, BenQ, Epson, Lacie og mange flere. Køb direkte online, eller besøg os i butikken.

1798 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Garanti
Interface
Farve
Strømforsyning
SSD
Bredde
Højde
Hukommelsesstørrelse
Størrelse
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.