Bærbar computer

Find din næste bærbare computer eller notebook hos Scandinavian Photo. Vi har flere modeller fra populære mærker som Apple, Asus og Acer. Uanset om du arbejder med billeder, video eller lyd, har vi en computer, der passer til dine kreative behov. Vælg mellem specifikationer som en 4K-skærm, en superhurtig SSD-harddisk og et 360°-hængsel. Vi har bærbare computere med kraftig ydeevne til krævende grafik, tunge arbejdsbelastninger og hurtig multitasking. Besøg os i dag for at se vores udvalg. Køb direkte online eller besøg os i butikken for personlig rådgivning.

34 produkter
Vis som
Sorter efter
Gå tilbage til Computere
Filtrering
Producent
Processor
Internhukommelse
Skærmstørrelse
Harddiskkapacitet
Grafikkort
Opløsning
Videohukommelse
Fysiske tilslutninger
Batteritid
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.