Bærbar PC

Køb bærbare computere og notebooks hos os på Scandinavian Photo. Vi har flere bærbare computere fra populære mærker som ASUS, ASUS ProArt og Acer. Hvis du er på udkig efter en bærbar computer med en skærm med virkelig høj opløsning og et kraftfuldt grafikkort til foto- og filmredigering eller en let og bærbar laptop med fleksible hængsler, har vi den rigtige computer til dig. Besøg os i butikken for personlig assistance, eller køb online med hurtig levering.

25 produkter
Vis som
Sorter efter
Gå tilbage til Bærbar computer
Producent
Processor
Internhukommelse
Skærmstørrelse
Harddiskkapacitet
Grafikkort
Opløsning
Fysiske tilslutninger
Harddisk
Antal kerner
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.