Netværk

Et godt netværk bliver stadig vigtigere, efterhånden som vi får flere og flere tilsluttede enheder og gadgets i vores hjem. Hos os finder du de produkter, du har brug for til en god forbindelse til internettet, både med kabel og trådløst. Hos SP finder du netværksprodukter fra velkendte mærker som Netgear, Ubiquiti, TP-Link og Asus. Lad os hjælpe dig med dit netværk til både dit hjem og din arbejdsplads, så du kan forbinde og afbryde forbindelsen. Køb online eller i butikken.

26 produkter
Vis som
Sorter efter
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.