Router

Routeren er hjertet i dit hjemmenetværk og distribuerer internetforbindelser trådløst og/eller via kabel til alt fra computere, mobiltelefoner og spilkonsoller til smarte produkter til hjemmet. Hastighed, rækkevidde og antallet af tilsluttede enheder er alle vigtige funktioner i en router. I vores shop finder du routere fra kendte mærker som Asus og TP-Link. Køb en router online eller i en butik hos SP.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.