Webkameraer

Et godt webkamera forbedrer kvaliteten af konferencer og onlinemøder. Her finder du webkameraer til digitale videomøder fra hjemmekontoret eller konferencerummet, til møder med en eller flere personer, samt til streaming og spil, hvor du filmer dig selv, mens du spiller. Vi har webkameraer med funktioner som HDR, ekstra vidvinkel eller 4K-opløsning. Vælg mellem mærker som Logitech, Microsoft, Vivolink og mange flere. Køb webcam direkte online, eller besøg os i butikken.

15 produkter
Vis som
Sorter efter
Gå tilbage til Computertilbehør
Filtrering
Producent
Intern opløsning 4K
Intern opløsning FullHD
Internt optagecodec
Brændvidde vidvinkel (modsv. 35mm)
Største blænde
Digital zoom
USB-type
Bredde
Højde
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.