DJI FPV Drone only
Artikelnummer: 1050811

DJI FPV Drone only

FPV - kun drone

Weblager
Bestilles fra leverandør til dig
København:
  • Fængslende flyvning på et nyt niveau
  • Sport-indstilling, der kombinerer manuel og forenklet styring
  • Nødbremse, hover og Return-To-Home for sikker flyvning
5.645 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
30 dages returret

DJI FPV - kun droner

DJI FPV (first person view) er en racerflyvningsdrone, der tager den fængslende flyvning til et nyt niveau. Den er lavet med et slankt, aerodynamisk design, der bevæger sig kraftfuldt med minimal modstand. Designet skiller sig ud med sine sporty LED-lys og tilpasselige lys på armene. Den har tre forskellige flytilstande og avancerede sikkerhedsfunktioner, der gør det nemt for dig, uanset om du er nybegynder eller en mere erfaren FPV-pilot.

Fordele

  • Fascinerende flyvning på et nyt niveau
  • Sport-flytilstand, der kombinerer manuel og forenklet styring
  • Nødbremse, svæveflyvning og Return-To-Home for sikker flyvning
  • Flyvehastighed på op til 140 km/t

Droner til begyndere og professionelle

DJI FPV-droner har tre forskellige flytilstande, der giver dig en sikker flyvning, uanset om du er en erfaren FPV-pilot eller en nybegynder:

  • Sport - Hybrid flytilstand, der kombinerer manuel styring med forenklet styring fra tidligere DJI-droner.
  • Normal - Perfekt tilstand for nye brugere med traditionelle flyvekontroller med DJI-sikkerhedsfunktioner som f.eks. forhindringsdetektion.
  • Manual - Fuld og ubegrænset manuel kontrol. Her kan du justere alle parametre og tilpasse flyvningen helt efter dine ønsker.

Sikkerhedsfunktioner, du kan stole på

Uanset om du er nybegynder eller mere erfaren med FPV-droner, kan det være rart at have sikkerhedsfunktioner, der giver en sikker flyvning. DJI FPV har to funktioner, der giver dig ekstra sikkerhed - nødbremse og svæveflyvning. Ved at trykke på knappen på fjernbetjeningen stopper dronen i løbet af få sekunder og svæver stabilt. Derudover har den belysning på undersiden, så du nemt kan se den i luften, Smart Return-To-Home (RTH), der hjælper dronen med at vende tilbage til dig, hvis batteriet f.eks. er lavt, og den har en sensor, der registrerer forhindringer både fremad og nedad. Alt dette sikrer en sikker flyveoplevelse, uanset hvilken tilstand eller hastighed du flyver med.

OcuSync 3.0

DJI FPV er en drone med unikke flyveegenskaber, som også stiller krav til videotransmissionen. DJI O3 er blevet tilpasset til at opfylde disse krav og giver dig klar videotransmission med en rækkevidde på op til 10 km og en minimumslatenstid på 28 ms. Dronen understøtter automatisk skift mellem frekvenser på 2,4 og 5,8 GHz, hvilket giver en bithastighed på op til 50 Mbit/s. Dette mindsker risikoen for interferens og kompressionsartefakter.

Leveres med

  • DJI FPV erstatningsdrone
  • DJI FPV propeller x4
  • DJI FPV Gimbal Protector
  • DJI FPV-batteri

Bemærk! Dette er en erstatningsdrone. FPV Gimbal-kamera, FPV-briller og FPV-fjernbetjening 2 er ikke inkluderet!

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.