Avancerede kompaktkameraer

Køb high-end kompaktkameraer hos os, online eller i butikken. Leder du efter funktionaliteten fra et systemkamera, men i en kompakt udgave? Så er et avanceret kompaktkamera måske det, du leder efter. Et high-end kompaktkamera er som en mindre søskende til systemkameraet, det har næsten alle funktionerne for lukkertid, blænde og ISO, og i nogle tilfælde kan det endda optage i RAW-format. Avancerede kompaktkameraer af høj kvalitet har et fast objektiv og ofte også en større sensor end et mindre kompaktkamera, hvilket giver en højere billedkvalitet. Hos os kan du købe avancerede kompaktkameraer fra Canon, Fujifilm, Panasonic, Sony, Leica og andre.

43 produkter
Vis som
Sorter efter
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

BLACK WEEK – OP TIL 40% PÅ UDVALGTE PRODUKTER

Forlænget returret til og med 7/1 2023