Avancerede kompaktkameraer

Køb high-end kompaktkameraer hos os, online eller i butikken. Leder du efter funktionaliteten fra et systemkamera, men i en kompakt udgave? Så er et avanceret kompaktkamera måske det, du leder efter. Et high-end kompaktkamera er som en mindre søskende til systemkameraet, det har næsten alle funktionerne for lukkertid, blænde og ISO, og i nogle tilfælde kan det endda optage i RAW-format. Avancerede kompaktkameraer af høj kvalitet har et fast objektiv og ofte også en større sensor end et mindre kompaktkamera, hvilket giver en højere billedkvalitet. Hos os kan du købe avancerede kompaktkameraer fra Canon, Fujifilm, Panasonic, Sony, Leica og andre.

49 produkter
Vis som
Sorter efter
Gå tilbage til Kompaktkameraer
Producent
Sensorstørrelse
Zoom
Vejrforsegling
Opløsning
Trådløse tilslutninger
Optisk billedstabilisering
Touchscreen
Maks. Lysstyrke tele
3,5mm hovedtelefonudgang
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling