Engangskameraer

Køb engangskamera hos os. Et engangskamera er en simpel udgave af et kamera, der grundlæggende består af en plastiklinse og et lyssikkert hylster, der omslutter filmrullen, som fjernes og fremkaldes, når filmen i kameraet er brugt op. Der findes forskellige modeller af engangskameraer med forskellige funktioner, nogle kan bruges i vand, andre giver vidvinkelbilleder, og nogle har indbygget blitz. Køb engangskameraer til din bryllupsfest eller andre arrangementer her.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.