Introduktionsmodeller

Køb systemkameraer på begynderniveau hos os, online eller i butikken. Et kamera på begynderniveau har ofte en enkel guidetilstand og er et godt valg for begyndere i starten af deres karriere eller for dig, der leder efter et systemkamera, der er let at bruge. Indgangsmodellerne er brugervenlige og nemme at komme i gang med, uanset om du vil bruge kameraet til fotografering eller filmning. Med tiden vil du hurtigt komme videre med kameraet ved at købe nyt tilbehør eller ved gradvist at bruge flere manuelle indstillinger, når du føler, at du vil udfordre dig selv på et nyt niveau.

10 produkter
Vis som
Sorter efter
Gå tilbage til Systemkamera
Producent
Objektivfatning
Billedsensorstørrelse
Opløsning
Farve
Vejforseglet
Maks. ekstern opløsning
Maks. internt videoformat
Trådløs tilslutning
Vinkelbar skærm
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.