Introduktionsmodeller

Køb systemkameraer på begynderniveau hos os, online eller i butikken. Et kamera på begynderniveau har ofte en enkel guidetilstand og er et godt valg for begyndere i starten af deres karriere eller for dig, der leder efter et systemkamera, der er let at bruge. Indgangsmodellerne er brugervenlige og nemme at komme i gang med, uanset om du vil bruge kameraet til fotografering eller filmning. Med tiden vil du hurtigt komme videre med kameraet ved at købe nyt tilbehør eller ved gradvist at bruge flere manuelle indstillinger, når du føler, at du vil udfordre dig selv på et nyt niveau.

13 produkter
Vis som
Sorter efter
Gå tilbage til Systemkamera
Filtrering
Producent
Objektivfatning
Billedsensorstørrelse
Opløsning
Vejforseglet
Maks. ekstern opløsning
Trådløs tilslutning
Maks. internt videoformat
Vinkelbar skærm
Touchscreen
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
    Gælder MyPack Privat uden omdeling