Garmin Dash Cam 57
Garmin Dash Cam 57
Garmin Dash Cam 57
Garmin Dash Cam 57
Garmin Dash Cam 57
Garmin Dash Cam 57
Garmin Dash Cam 57
Artikelnummer: 1052055

Garmin Dash Cam 57

Diskret dash cam

Weblager
Ukendt leveringstid
København:
 • Op til 2K video 60fps
 • GPS som viser hvor hændelsen er sket
 • Voice control
1.690 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
14 dages returret

Garmin Dash Cam 57 er et dashcam med et skarpt kamera med op til 2K-video. Den har et bredt synsfelt på 140 grader og registrerer og gemmer vigtige oplysninger, så du får alle de oplysninger, du har brug for, når en hændelse sker. Du kan nemt styre kameraet med stemmekommandoer.


Fordele

 • Optag i 2K-video, 60fps
 • 140 graders synsfelt
 • Stemmekontrol
 • GPS
 • Dobbelt USB-port på strømforsyningen til videresendelse af strøm til f.eks. mobiltelefon
 • Live View-funktion
 • Parkeringsvagtfunktion
 • Opload alle videoer til Vault online

Kompakt og diskret

Dette dashcam i lommestørrelse er utrolig kompakt, hvilket gør det perfekt til at optage video uden at være i vejen. Der medfølger to strømkabler til at trække op eller nedad for en pæn og diskret installation.


Klar 2K-video

Med video op til 1440p, 140 grader objektiv og Garmin Clarity HDR-optik kan du optage klar video med vigtige detaljer, dag og nat. Du kan endda bruge 2″ LCD-skærmen til at afspille video direkte på enheden.


Garmin Dashcam 57 monteret i bilvinduet

Automatisk optagelse

Når dit dash cam er tilsluttet køretøjets strømkilde, optager det løbende, så du kan bare sætte det op og lade det gøre sit arbejde.


Hånddetektion med GPS

Din dash cam optager automatisk video, når det registrerer en hændelse. Indbygget GPS giver den optagede video et stempel med oplysninger om stedet, så du har bevis for, hvornår og hvor hændelsen fandt sted.

Stemmekontrol

Hold hænderne på rattet, og brug stemmekommandoer til at bede dit dashcam om at gemme video, starte og stoppe lydoptagelse, tage stillbilleder og meget mere. Fås på engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, svensk og spansk.


Garmin Dashcam 57 så godt dag som nat


Opbevaring i Vault

Videoer gemmes sikkert online i vores Vault og kan tilgås ved hjælp af Garmin Drive-appen på din kompatible smartphone. Med en aktiv Wi-Fi-forbindelse kan du dele videoer med andre ved at sende et link og en adgangskode. Hvert videoklip gemmes online i vailten i 24 timer fra det tidspunkt, hvor det blev uploadet. Garmin tilbyder også udvidede lagerplaner via et betalt abonnement.


Leveres med

- Garmin Dash Cam 57
- Lavprofil-klæbende montering
- 12V strømkabel
- Dobbelt USB-strømadapter
- Dokumentation

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.