sp.tech – tasker til kreative

sp.tech Creator

sp.tech Creator - tasker til kreative

Innovative tasker

til alt dit udstyr

Creator Backpack er en rygsæk med en innovativ konstruktion og design. Rygsækken er udstyret med praktiske og aftagelige flexinddelere, så du nemt kan skabe rum til dit udstyr. Creator-rygsækken fås i to størrelser: medium og stor.

Creator Messenger og X-body Pack har innovative løsninger til den moderne livsstil og er designet til at sidde tæt på kroppen, og tasken åbner sig mod dig for at holde dit udstyr sikkert. Du kan vælge mellem to farver - klassisk sort eller moderne mørkeblå.

Se vores tasker i Creator-serien

sp.tech Day

sp.tech day backpack

Moderne tasker

til en kreativ hverdag

sp.tech Day Backpack

sp.tech Day er til det kompakte udstyr, der er godt beskyttet og organiseret, samtidig med at der stadig er plads til andre daglige behov. Rygsækken har et moderne design, der ikke gør opmærksom på, at tasken kan indeholde værdifuldt indhold.

Rygsækken har plads til en bærbar computer, et særligt pakkeområde til hverdagsudstyr og et separat rum til dit kameraudstyr. Rygsækkene fås i to forskellige størrelser, der kan rumme 13" og 15" bærbare computere, og de fås i en række forskellige farver.

sp.tech Day Shoulder Bag

"Det bedste kamera er det, du har med dig". Det er en velkendt kendsgerning, som mange mennesker er klar over. Day-taskerne er lavet til at tage dit kamera med overalt i hverdagen og passerer gennem de fleste miljøer uden at afsløre det dyrebare indhold. Skuldertasker fås i tre forskellige farver.

Day skuldertaske er lille og kan tilpasses med skillevægge i det store rum. Du kan f.eks. have plads til et spejlløst kamera og et mindre objektiv eller din mobiltelefon. Skillevæggene er bevægelige, og polstringen er blød for at beskytte dit udstyr. Der er en lomme langs den ene side. På undersiden af låget finder du et opbevaringsrum med lynlås, og netnettet er praktisk til at se indholdet uden at skulle åbne det.

Tasker fra sp.tech

Har du brug for en rigtig god taske med gennemtænkt design og smarte funktioner? sp.tech tilbyder tasker, der er designet helt fra bunden i tæt samarbejde mellem designere og professionelle fotografer for at fremstille tasker med kreative mennesker i tankerne. Taskerne er delvist fremstillet af genbrugsmaterialer, med gennemtænkte spænder og holdbare lynlåse - alt sammen for at sikre, at den vil være din trofaste trofast i mange år fremover. Læs mere, og se vores udvalg af tasker fra sp.tech.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.