Kenko Mellemringssæt Digital til Canon EF/ EF-S
Artikelnummer: 39398

Kenko Mellemringssæt Digital til Canon EF/ EF-S

Mellemringssæt Digital til Canon EF/ EF-S

Weblager
Kan ikke købes
København:
1.845 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
30 dages returret

Kenko mellemringssæt Digital
Kom nærmere med mellemringssættet til digitale systemkameraer. Mellemringssættet monteres mellem objektivet og det digitale kamerahus. Passer også analoge kamerahus.

Sættet består af 3 mellemringe; 36mm, 20mm og 12mm. Anvend dem hver for sig eller kombinere dem. Giver totalt syv forskellige forstørrelsesgrader.

Forstørrelse = mellemringens forlængelse / brændvidden

Eksempel: Vi har et 50mm objektiv. Med en 25mm mellemring bliver forstørrelsen 0,5x (1:2)

Effektiv blænde = indstillet blænde x (forstørrelse + 1)

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.