Fragt og betaling

Her kan du læse mere om vores leveringsalternativer og se hvad der passer dig bedst. Du kan også finde informationer om advisering og sporing.

 

Bestil dine julegaver og få dem leveret inden jul

Bestil inden mandag den 20. december kl. 14.00 for at få din pakke leveret inden juleaften. Dette gælder kun for produkter, vi har på lager på vores weblager.

 

Leveringsalternativer

Her finder du informationer om de leveringsalternativer vi tilbyder.

Standardlevering (69,- eller gratis ved ordre over 500,-)

Vi benytter PostNords tjeneste MyPack og leverer din pakke til det nærmeste udleveringssted. Leveringstiden er normalt 1-4 hverdage.

Hjemmelevering - Dagtid (99,-)

Vi benytter PostNord og leverer din bestilling til døren. Leveringstiden er normalt 2-4 hverdage.

Hjemmelevering - Aften (89,-)

Vi benytter Budbee og leverer din bestilling til døren mellem 17 og 22. Leveringstiden er normalt 1-2 hverdage.

Virksomhedspakke (99,-)
Virksomhedspakker sendes med DPD. Leveringstiden er normalt 1-4 hverdage.

Fragt til Grønland og Færøerne (250,-)
Levering til Grønland og Færøerne. Leveringstiden er normalt 7-14 hverdage.

 

Dellevering af ordre

For at kunne levere dine produkter så hurtigt som muligt, sender vi en gang imellem flere pakker til dig. Du modtager derfor flere aviseringer, men prisen for dig er den samme.

Ej afhentede bestillinger

Har du bestilt et produkt fra os som du ikke afhenter fra udleveringsstedet, debiteres en afgift på 295,- inkl. moms. Ved specialbestilte produkter debiteres du den fulde værdi af produktet samt fragt og returfragt. En bestilling der ikke afhentes betragtes ikke som udnyttelse af returretten.

Avisering

Når din bestilling er klar til at blive hentet på udleveringsstedet, får du en avisering via SMS. Der får du informationer om, hvilket udleveringssted pakken kan hentes på. Har du ikke angivet et mobilnummer i bestillingen, får du i stedet aviseringen med posten.

Sporing af pakken

Når din bestilling sendes fra os, skabes et forsendelses-ID som vi sender til din mail. Ved hjælp af dette, kan du spore din pakke og følge dens rejse på PostNords webside

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
    Gælder MyPack Privat uden omdeling

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.