Fragt og betaling

Her kan du læse mere om vores leveringsalternativer og se hvad der passer dig bedst. Du kan også finde informationer om avisering og sporing.

Leveringsalternativer

Her finder du informationer om de leveringsalternativer vi tilbyder.

Levering til udleveringssted (49,- eller gratis ved ordre over 500,-)

Vi benytter PostNords tjeneste MyPack og leverer din pakke til det nærmeste udleveringssted. Leveringstiden er normalt 1-4 hverdage.

Levering til døren (99,-)

Vi benytter PostNord og leverer din bestilling til døren. Leveringstiden er normalt 1-4 hverdage.

Levering til din virksomhed (99,-)
Virksomhedspakker sendes med DPD. Leveringstiden er normalt 1-4 hverdage.

Levering til Grønland og Færøerne (250,-)
Levering til Grønland og Færøerne. Leveringstiden er normalt 7-14 hverdage.

 

Dellevering af ordre

For at kunne levere dine produkter så hurtigt som muligt, sender vi en gang imellem flere pakker til dig. Du modtager derfor flere aviseringer, men prisen for dig er den samme.

Ej afhentede bestillinger

Har du bestilt et produkt fra os som du ikke afhenter fra udleveringsstedet, debiteres en afgift på 295,- inkl. moms. Ved specialbestilte produkter debiteres du den fulde værdi af produktet samt fragt og returfragt. En bestilling der ikke afhentes betragtes ikke som udnyttelse af returretten.

Avisering

Når din bestilling er klar til at blive hentet på udleveringsstedet, får du en avisering via SMS. Der får du informationer om, hvilket udleveringssted pakken kan hentes på. Har du ikke angivet et mobilnummer i bestillingen, får du i stedet aviseringen med posten.

Sporing af pakken

Når din bestilling sendes fra os, skabes et forsendelses-ID som vi sender til din mail. Ved hjælp af dette, kan du spore din pakke og følge dens rejse på PostNords webside

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.