Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Garanti og forsikring

Garanti

De fleste produkter vi sælger har mindst 1 års garanti. Nogle producenter har længere garanti, hvilket angives produktbeskrivelsen. Nogle producenter har også kortere garantier når det gælder forbrugsvarer som f.eks. lysrør/pærer til projektorer, blækpatroner og batterier. Rengøring af kameraet er ikke omfattet af garantien.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du, i følge Forbrugeraftaleloven, under visse omstændigheder ret til at fortryde dit køb indenfor 14 dage, fra den dag du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten gælder ikke software, blækpatroner samt lyd-og billedoptagelser (eksempelvis kursusmateriale) hvor forseglingen/plomberingen er brudt. Fortrydelsesretten gælder kun hvis varen er i sin oprindelige stand i original emballage og kun for forbrugere, ikke virksomheder/firmaer. Du kan læse mere om fortrydelsesret på www.forbrug.dk.

Hvordan bruger jeg min fortrydelsesret?

Send aldrig varer retur til os uden først at kontakte os for at få din reklamation godkendt. Gør du dette, frasiger vi os ethvert ansvar for varen og eventuelle omkostninger. Kontakt kundeservice.

Eventuel tvist

Ved en eventuel tvist er vores politik at følge Forbrugerklagenævnets anbefalinger.

Forsikring

I øjeblikket har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde specifikke forsikringsløsninger til vores danske kunder.

Klager

Kontakt os altid inden du returnerer et produkt. Dette gælder også hvis vi har sendt en forkert vare til dig eller hvis der er fejl på varen. Ved reparationer kan det i visse tilfælde være hurtigere at sende varen direkte til producenten/distributøren. I forbindelse med reklamationer og garantisager, betaler vi for fragten enten tilbage til os eller eventuelt direkte til værkstedet. Som privatperson har du i følge Købeloven to (2) års reklamentationsret ved online handel. Kontakt kundeservice.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500,-

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.