Handelsbetingelser

Forbrugeraftaleloven (private kunder)

Når du som privatperson handler hos Scandinavian Photo, falder købet under Forbrugeraftaleloven. Som forbruger har du derfor alle de rettigheder, der er nævnt loven, herunder 14 dages returret og 2 års reklamationsret.

Ved eventuelle forsinkelser i leveringen af din ordre, har du som kunde ret til at annullere købet hvis den nye foreslåede leveringstid ikke kan accepteres. Eventulle forudbetalte beløb refunderes ved annullering af ordren. Læs mere på www.forbrug.dk

Købelov (Erhvervsdrivende)

Når du som erhvervsdrivende handler hos Scandinavian Photo, falder købet under Købeloven. Som en erhvervsdrivende, har du derfor alle de rettigheder, der er nævnt i Købeloven. Læs mere på www.forbrug.dk.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du i følge Forbrugeraftaleloven, under visse omstændigheder ret til at fortryde dit køb indenfor 14 dage, fra den dag du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten gælder ikke software, blækpatroner, lyd-og billedoptagelser (eksempelvis kursusmateriale) hvor forseglingen/plomberingen er brudt. Fortrydelsesretten gælder kun hvis varen er i sin oprindelige tilstand i original emballage og kun for forbrugere, ikke virksomheder/firmaer. For mere information, læs på www.forbrug.dk.

Hvordan bruger jeg min fortrydelsesret?

Send aldrig varer retur til os uden først at have kontaktet os og fået din reklamation godkendt. Hvis du gør dette, frasiger vi os alt ansvar for varen og eventuelle omkostninger. Kontakt os her.

Betaling

Generelle betingelser for Svea Checkout.

Kortbetaling

Afgift: 0 kr.

Betaling med kort følger de gældende regler i Danmark og EU. Vi bruger Svea Ekonomis/Webpays hostede PCI-DSS-certificerede kortbetalingsløsning.

Vi accepterer Visa og Mastercard. Perngene reserveres på kortet ved købstilfældet, men trækkes først når dine varer sendes fra os.

Alle transaktioner sendes via SSL (Secure Sockets Layer), som er sikkert krypteret. Vi gemmer ingen kortnumre. Vi bruger 3D Secure – den seneste sikkerhedsteknik til kortbetalinger online. Det er en standard, som Visa og Mastercard har skabt i fællesskab for at, på en sikker måde, kunne validere dig som konsument, når du handler online.

Straksbetaling via netbank

Afgift 0 kr.

Straksbetaling via netbank sker via Trustly. Trustly understøtter en række danske banker og er gratis for dig som kunde. Ved betaling kobles du automatisk videre til din netbank, hvor du logger ind og godkender transaktionen. Pengene trækkes direkte fra din konto, når du godkender transaktionen. Du behøver ikke at oplyse følsom information om din konto eller dit betalingskort, da transaktionen sker direkte i din netbank.

Gavekort

Afgift 0 kr.

Du kan helt eller delvist betale med et gavekort fra Scandinavian Photo. Har du et gavekort du vil bruge, opgiver du bare nummeret på gavekortet samt PIN-koden i kassen. Du ser med det samme det endelige beløb i betalingsoversigten.

Ordrebekræftelse på din bestilte ordre

Det er vigtigt at du udfylder korrekt e-mailadresse da det er til den vi sender din ordrebekræftelse direkte efter køb. Hvis du mod forventning ikke skulle få en ordrebekræftelse, beder vi dig kontakte os på 78 72 69 00 for at få bekræftet at ordren er kommet frem til os.

Produkter

Alle de produkter vi sælger kan bruges og er godkendte til brug i Danmark. Vores produkter har manualer i fysisk eller digital form. I visse undtagelser findes brugervejledning kun på engelsk. Dette gælder oftest professionelt udstyr samt visse specialtilbud, men det vil i disse tilfælde fremgå af produktbeskrivelsen.

Priser

Priserne i webshoppen annullerer tidligere offentliggjorte priser og rabatter, det er altså priserne her der er korrekte. Vi forbeholder os for mellemsalg og prisændringer udenfor vores kontrol, der medfører at vi kan blive tvunget til at hæve priserne. Vi forbeholder os også for fejl i offentliggjorte priser og forandringer uden for vores kontrol.

Moms

Alle priser vises inklusive moms, siden er det dit ansvar som anvendere at lave den indstilling på momsvisningen som passer dig. Hvis du bor på Grønland og vil handle momsfrit, skal du oprette en konto på vores danske website med din grønlandske adresse og vælge ”Fragt til Grønland” som forsendelsesmetode ved køb. Således bliver alle toldpapirer m.m. korrekte og du handler momsfrit fra os. Handler du med en konto oprettet med dansk bopæls-/virksomhedsadresse i vores danske webshop, har vi ikke mulighed for at lave en momsrefusion efter køb.

Falske bestillinger

Vi rapporterer altid alle falske ordre og ordre med stjålne kortnumre til politiet. Vi gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe politiet i efterforskningen.

Under 18 år?

Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældres eller værges tilladelse til at bestille fra os.

Eksport udenfor EU

Eksport af varer uden for EU betyder, at momsafgiften refunderes ved levering. Modtagerlandets moms og eventuelle told tilføjes senere af respektive lands post/told/skatteværk. For salg til Grønland, se under afsnittet Moms/Momsrefusion.

PriceRunner købsgaranti

Få dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Som medlem på PriceRunner får du altid købsgaranti hos os. Denne ydelse koster ingenting og gælder for alle registrerede medlemmer på PriceRunner. Læs mere her

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling