Handelsbetingelser

Forbrugeraftaleloven (private kunder)

Når du som privatperson handler hos Scandinavian Photo, falder købet under Forbrugeraftaleloven. Som forbruger har du derfor alle de rettigheder, der er nævnt loven, herunder 14 dages returret og 2 års reklamationsret.

Ved eventuelle forsinkelser i leveringen af din ordre, har du som kunde ret til at annullere købet hvis den nye foreslåede leveringstid ikke kan accepteres. Eventulle forudbetalte beløb refunderes ved annullering af ordren. Læs mere på www.forbrug.dk

Købelov (juridiske personer)

Skandinavien Photo anvender Købeloven mod juridiske personer, dvs. erhvervsdrivende. Som en erhvervsdrivende, har du derfor alle de rettigheder, der er nævnt i Købeloven. Læs mere på www.forbrug.dk.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du i følge Forbrugeraftaleloven, under visse omstændigheder ret til at fortryde dit køb indenfor 14 dage, fra den dag du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten gælder ikke software, blækpatroner, lyd-og billedoptagelser (eksempelvis kursusmateriale) hvor forseglingen/plomberingen er brudt. Fortrydelsesretten gælder kun hvis varen er i sin oprindelige tilstand i original emballage og kun for forbrugere, ikke virksomheder/firmaer. For mere information, læs på www.forbrug.dk.

Hvordan bruger jeg min fortrydelsesret?

Send aldrig varer retur til os uden først at have kontaktet os og fået din reklamation godkendt. Hvis du gør dette, frasiger vi os alt ansvar for varen og eventuelle omkostninger. Kontakt os her.

Betaling

Vi tilbyder flere muligheder for betaling:

BETALINGSKORT. Vi tager de mest almindelige kort som VISA og MasterCard. Alle kortdata transporteres over sikre forbindelser og ingen kortoplysninger gemmes i vores database.

KLARNA FAKTURA 14 DAGE gælder både for enkeltpersoner og virksomheder, og varerne sendes kun til din bopælsadresse. Faktura kommer i løbet af en uge fra Klarna AB. (Fakturering- og leveringsadresse skal være den samme.)

KLARNA KONTO AFBETALING Med Klarna Konto bestemmer du selv hvilket valgfrit beløb du vil betale hver måned. Minimumsbeløbet per måned er 1/24 af det samlede beløb (dog mindst 89 kr.). Du kan til enhver tid indfri din aftale uden omkostninger. Der tilskrives et administrationsgebyr på 39 kr. hver måned.

FAKTURA 30 DAGE tilbyder vi til aktieselskaber og offentlige institutioner efter kreditcheck. 

EAN FAKTURAER har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde vore danske kunder i øjeblikket.

Ordrebekræftelse på din bestilte ordre

Det er vigtigt at du udfylder korrekt e-mailadresse da det er til den vi sender din ordrebekræftelse direkte efter køb. Hvis du mod forventning ikke skulle få en ordrebekræftelse, beder vi dig kontakte os på 50 80 77 70 for at få bekræftet at ordren er kommet frem til os.

Produkter

Alle de produkter vi sælger kan bruges og er godkendte til brug i Danmark. Vores produkter har manualer i fysisk eller digital form. I visse undtagelser findes brugervejledning kun på engelsk. Dette gælder oftest professionelt udstyr samt visse specialtilbud, men det vil i disse tilfælde fremgå af produktbeskrivelsen.

Priser

Priserne i webshoppen annullerer tidligere offentliggjorte priser og rabatter, det er altså priserne her der er korrekte. Vi forbeholder os for mellemsalg og prisændringer udenfor vores kontrol, der medfører at vi kan blive tvunget til at hæve priserne. Vi forbeholder os også for fejl i offentliggjorte priser og forandringer uden for vores kontrol.

Moms

Alle priser vises inklusive moms, siden er det dit ansvar som anvendere at lave den indstilling på momsvisningen som passer dig. Hvis du bor på Grønland og vil handle momsfrit, skal du oprette en konto på vores danske website med din grønlandske adresse og vælge ”Fragt til Grønland” som forsendelsesmetode ved køb. Således bliver alle toldpapirer m.m. korrekte og du handler momsfrit fra os. Handler du med en konto oprettet med dansk bopæls-/virksomhedsadresse i vores danske webshop, har vi ikke mulighed for at lave en momsrefusion efter køb.

Falske bestillinger

Vi rapporterer altid alle falske ordre og ordre med stjålne kortnumre til politiet. Vi gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe politiet i efterforskningen.

Under 18 år?

Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældres eller værges tilladelse til at bestille fra os.

Eksport udenfor EU

Eksport af varer uden for EU betyder, at momsafgiften refunderes ved levering. Modtagerlandets moms og eventuelle told tilføjes senere af respektive lands post/told/skatteværk. For salg til Grønland, se under afsnittet Moms/Momsrefusion.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.