Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Personoplysninger & Integritet

Scandinavian Photo er ansvarlig for de personoplysninger, du har givet os. I vores politik om databeskyttelse kan du læse hvordan Scandinavian Photo behandler dine personoplysninger i forbindelse med dit besøg på vores websites, når du opretter konto via en eller flere af vores websites, køber vores produkter eller tjenester, eller når du på anden vis er i kontakt med os. I denne politik finder du også oplysninger om, hvilke rettigheder du har, når det gælder håndteringen af dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen GDPR.

Du kan til hver tid undgå at få mere information fra os ved at afmelde nyhedsbrevet via linket i mailen, ændre dine valg på "Mine sider" eller kontakte kundeservice på 50 80 77 70 eller info@scandinavianphoto.dk.

Læs mere om GDPR og se hele vores politik om databeskyttelse her.

Hent formular til begæring om registeruddrag.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.