Personoplysninger & Integritet

Scandinavian Photo er ansvarlig for de personoplysninger, du har givet os. I vores politik om databeskyttelse kan du læse hvordan Scandinavian Photo behandler dine personoplysninger i forbindelse med dit besøg på vores websites, når du opretter konto via en eller flere af vores websites, køber vores produkter eller tjenester, eller når du på anden vis er i kontakt med os. I denne politik finder du også oplysninger om, hvilke rettigheder du har, når det gælder håndteringen af dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen GDPR.

Du kan til hver tid undgå at få mere information fra os ved at afmelde nyhedsbrevet via linket i mailen, ændre dine valg på "Mine sider" eller kontakte kundeservice på 78 72 69 00 eller info@scandinavianphoto.dk.

Læs mere om GDPR og se hele vores politik om databeskyttelse her.

Hent formular til begæring om registeruddrag.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
    Gælder MyPack Privat uden omdeling