Returer & reklamationer

Her kan du læse mere om dine muligheder for returret hos os. Du kan også finde informationer om hvordan vi håndterer reklamationer og returer.

Returret

Som forbruger har du 14 dages fuld returret på produkter købt online. De 14 dage gælder fra dagen hvor du modtog pakken. Returretten gælder ikke software, blækpatroner, hukommelseskort og harddiske samt lyd- og billedoptagelser med brudt emballage.

Du har ret til at undersøge varen ved modtagelse, men du må ikke tage den i brug. Hvis du ikke er forsigtig, benytter produktet på en måde som ikke er nødvendig for at undersøge det, kan vi trække værdiforringelsen fra det beløb du får retur.

Returretten gælder KUN privatpersoner, ikke virksomheder.

 

Returner dit produkt

Har du fortrudt dit køb og vil returnere produktet? Så skal du kontakte vores kundeservice der hjælper dig videre. Vi sender en returseddel til dig, digitalt eller via post, så du kan returnere dit produkt til dig via dit nærmeste posthus.

Returfragten koster 69 kr. Beløbet trækker vi fra returbeløbet. Hvis du har betalt via faktura, ændrer vi fakturabeløbet så du kun betaler for returfragten.

Inden du returnerer dit produkt skal du kontakte vores kundeservice så vi kan godkende returen. Hvis du ikke gør det, fraskriver vi os ethvert ansvar for produktet og eventuelle omkostninger. 

 

Reklamer dit produkt

Er der noget galt med dit nye produkt eller er der opstået en skade under transporten? Kontakt vores kundeservice, så løser vi problemet så hurtigt som muligt. Vi reklamerer produktet og sørger for at få et nyt produkt afsted til dig. Ser du en skade på forsendelsen ved modtagelse, så kan du nægte modtagelsen af pakken for at få den returneret til os så hurtigt som muligt. Kontakt derefter vores kundeservice, så opretter vi en reklamation mod vores fragtpartner og sender et nyt produkt til dig.

Opstår der en fejl ved dit produkt efter nogen tids brug? Hvis fejlen er opstået pga. en produktionsfejl eller en skjult fejl i produktet, så har du ret til at få produktet repareret eller udbyttet i op til 2 år efter modtagelsen. Inden du sender produktet tilbage til os, skal du kontakte vores kundeservice for at få din reklamation godkendt. Vi sender da en returlabel så du kan returnere produktet via dit nærmeste postombud. Vres reklamationer og garantiærende betaler vi returfragten.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling