09-05-2022

DJI Mini 3 Pro

DJI Mini 3 Pro har et nyt kompakt design og er optimeret til at få mere ud af hver eneste flyvning. Dronen er designet med større propeller, en aerodynamisk kropshældning og et kraftfuldt forhindringsdetektionssystem, hvilket giver en længere flyvetid og større sikkerhed sammenlignet med dens forgængere. På trods af sin kompakte størrelse har Mini 3 Pro en kraftfuld ydeevne, og med flere opgraderede sikkerhedsfunktioner er det den hidtil sikreste drone i DJI Mini-serien. Med uendelige kreative muligheder og funktioner på højeste niveau omdefinerer DJI Mini 3 Pro, hvad det vil sige at flyve med minidroner. DJI Mini 3 Pro kan forudbestilles fra i dag, og vil blive leveret fra den 17. maj.


Fordele

  • Kompakt og sammenklappeligt design
  • 34 minutters flyvetid
  • 1/1,3" sensor
  • 48 megapixel til stillbilleder
  • 4K-video med 60 billeder pr. sekund
  • 18 kilometers rækkevidde
  • Intelligente tilstande og hurtige billeder
  • Fokussporing-funktion
  • APAS 4.0-sikkerhedssystem til at undgå forhindringer

Kompakt design og kraftig ydeevne

Tag din kreativitet til det næste niveau med fantastisk 4K-video med 60 billeder i sekundet og fotos med 48 megapixel. Du vil blive overrasket over den høje skarphed i hvert enkelt billede, selv når du zoomer. Det sammenklappelige og kompakte design gør det nemt at tage dronen med på tur, og den lave vægt betyder også, at du som pilot i nogle lande ikke behøver at gennemgå en registreringsproces for din drone. I Danmark skal du dog registrere dig som operatør. Du kan nemt finde alle oplysninger, flyveregler og registrere dig på Trafikstyrelsens hjemmeside.

Forlænget flyvetid

Sammenlignet med de andre droner i Mini-serien giver DJI Mini 3 Pro dig nu mulighed for at optage og udforske flere af dine omgivelser i endnu længere tid med en flyvetid på op til 34 minutter. Dronens Intelligent Flight Battery er ultralet og har nok strøm til at dække alle dine behov for luftfotografering. Mini 3 Pro understøtter også videotransmission med 1080 pixel på op til 12 km afstand og har indbyggede anti-jamming-funktioner, så du kan flyve længere med god synlighed.

Udstyret med en vision calculation engine for øget sikkerhed

DJI Mini 3 Pro er udstyret med en vision computation engine med sensorer i tre forskellige retninger, og med et helt nyt design har dronen en større rækkevidde og forbedret sikkerhed. DJI Mini 3 Pro er fuldt opgraderet til at understøtte aktiv forhindringsdetektion og stabil videotransmission. Der er også mulighed for at aktivere Advanced Pilot Assistance Systems (APAS 4.0), som registrerer objekter i dronens flyvevej i realtid. Dette gør det muligt for DJI Mini 3 Pro at undgå forhindringer, selv i komplekse miljøer.


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling