Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Fujifilm lancerer X-T30

Fuji lancerer opfølgeren til det populære X-T20. Dette nye kompakte kamerahus har en nyudviklet X-Trans CMOS4-sensor med fasedetekterende AF over hele sensoren. X-T30 leverer stilbilleder med samme opløsning, farvegengivelse og lave brus som anmelderroste X-T3.

Invalid Date INVALID DATE

2
dec

Panasonic S1 & S1R - Fullformat uden kompromis!

Sammen med disse lanceres også tre objekviter, S 24-105mm f/4 Makro O.I.S, S Pro 50mm f/1,4 samt S Pro 70-200 f/4 O.I.S. Panasonic har ikke sparet på krudtet i S1 og S1R.

Læs mere

2
apr

Trådløs ultrabærbar nyhed fra Sennheiser: XSW-D

Sennhesier har udgivet et helt nyt, trådløst mikrofonsystem, XSW-D. At forbinde trådløs lyd til kameraet har aldrig været så enkelt. Systemet bygger på små og ekstremt portable enheder der er lettere at forbinde end dine bluetooth-hovedtelefoner til mobilen.

Læs mere

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500,-

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.