Canon EOS R5 C

Canon lancerer nu EOS R5 C – et kraftfuldt hybridkamera, der kombinerer Cinema-seriens professionelle filmoptagelsesmuligheder med R-systemets fordele. Takket være en fuldformats-CMOS-sensor med høj opløsning, en DIGIC X-processor og RF-fatning kan den både optage 8K-film i høj kvalitet og tage stillbilleder på 45 megapixel med op til 20 billeder i sekundet. Alt sammen i et og samme kamerahus. EOS R5 C bygger videre på den innovative indvirkning, som EOS 5D Mark II havde på filmindustrien – nu i et kompakt og fleksibelt kamerahus, der er designet til den nye generation af indholdsskabere og videografer. Forudbestil Canon EOS R5 C nu. Forventet leveringsstart i marts.

19 JANUAR

Læs mere

18
jan

Garmin fenix 7 er endelig kommet

Den længe ventede efterfølger, fenix 7, er endelig kommet. Garmin har opdateret sit enormt populære multisportsur med en touchskærm, længere batterilevetid, mulighed for at downloade topografiske kort over verden og endnu bedre træningstracking til træning med høj intensitet. Garmin fenix 7 fås i flere modeller, med forskellige størrelser og med eller uden sollysopladning og indbygget lommelygte. I forbindelse med lanceringen af fenix 7 introducerer Garmin også det nye epix 2. Få mere at vide om de forskellige modeller og køb dit ur nu.

Læs mere

14
dec

Åbningstider jul og nytår

Vi ønsker dig en god jul og et godt nytår. Her finder du informationer om vores åbningstider i løbet af jul og nytår, både for vores kundeservice og vores butik i København.

Læs mere

6
dec

Native Instruments – nyt mærke hos SP

Native Instruments udvikler, producerer og leverer både software og hardware til musikproduktion, lyddesign, DJ's og sceneoptræden. Virksomheden blev grundlagt i 1996 i Berlin, Tyskland, da de udviklede Generator, en synthesizersoftware, der lagde grunden til deres softwaresuite, som eksisterer den dag i dag. I dag findes Native Instruments over hele verden, og nu kan du købe deres produkter her hos SP. Få mere at vide og se, hvilke produkter der passer til dig og dit setup her.

Læs mere

16
nov

Sony VENICE 2

Nu lancerer Sony VENICE 2 - det nye flagskib inden for cine- og filmkameraer. Kameraet fås i to modeller - et kamera med 6K-sensor og et kamera med 8K-sensor. VENICE 2 er skabt til filmfotografer og er udstyret med sensorteknologi og billedkvalitet, der opfylder de høje krav, som stilles til nutidens filmproduktioner. Takket være kameraets brugervenlige design og opsætningsskærmen til både fotograf og assistent kan du fokusere på at filme uden at blive forstyrret af komplicerede menuer og indstillinger. Med interne optagelsesmuligheder i både Sonys eget X-OCN-codec og 4K ProRes 444 er VENICE 2 det ultimative kamera til fremtidens filmproduktion. Forudbestil dit kamera nu ved at kontakte vores kundeservice.

Læs mere

4
nov

DJI Mavic 3 – dronen med to kameraer i topkvalitet

Skab legendarisk indhold med den nye DJI Mavic 3. Dronen har både et 4/3 CMOS Hasselblad-kamera og et 1/2" CMOS telezoomkamera hvilket giver dig fantastisk billedkvalitet, og med hjælp af 360 graders kollisionsforhindring kan du nyde en nem og jævn flyvning uden risiko for sammenstød. Med sin konstante udvikling og innovation sætter DJI et nyt pejlemærke for, hvad luftfotografering kan være, og takket være de to indbyggede kameraer får du nu både Hasselblad-kvalitet og større zoommuligheder. Flyv med Mavic 3 og opdag billedkvalitet i topklasse. Forudbestil dronen hos os i dag. Forventet leveringsstart 11/11-2021

Læs mere

28
okt

Nikon Z9 er her

Nikon præsenterer tre nye produkter i Z-serien - Nikon Z9 og to nye Z-objektiver. Z9 bliver deres første spejlløse flagskibskamera og er den mest avancerede model, som Nikon nogensinde har udgivet. Med den allernyeste teknologi og kompaktheden fra et spejlløst system vil Nikon Z9 tage markedet med storm. De nye objektiver er spændende, hurtige og højopløselige - Nikon Nikkor Z 24-120mm f/4 S og Nikon Nikkor Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR S. Den forventede leveringsstart af Nikon Z9 er allerede i november/december, og du kan forudbestille dit kamera allerede i dag.

Læs mere

27
okt

Nye LED-belysninger fra Godox

Vi har fyldt op med lækre nye produkter fra Godox. Tag din kreativitet til nye højder med LED-lys fra Godox SL100-, LD- og TL-serien. Godox SL100-serien giver dig meget lys for pengene, mens Godox LD-serien består af professionelle LED-paneler med RGB og DMX. Sidst i rækken er Godox TL30, som er et bærbart RGB LED-rør, der giver dig mulighed for at skabe smukke effekter og kreative lyssætninger med naturligt eller farvet lys. Få mere at vide om de nye produkter, og køb dem allerede i dag.

Læs mere

27
okt

DJI Action 2 - det magnetiske actionkamera

Nu lancerer DJI sit hidtil mest kraftfulde actionkamera - DJI Action 2. Det innovative, alsidige og magnetiske design giver dig mulighed for nemt at udskifte tilbehør, mens du tager billeder af livet på farten. Alt fra ekstremsport til gåture i parken vil nu være nemt at tage billeder af eller filme takket være Action 2. Kameraet fås i to modeller - Dual-Screen Combo og Power Combo. Dual Screen Combo leveres fra den 4. november, og Power Combo forventes leveret fra januar 2022.

Læs mere

21
okt

DJI lancerer Ronin 4D 6K & 8K

DJI lancerer Ronin 4D - et revolutionerende produkt, der kombinerer et førsteklasses videokamera med en gimbal. Dette skaber helt nye muligheder og funktioner, der kan erstatte monterede kamerarigge på filmoptagelser af alle slags. Ronin 4D fås både i en 6K-model og en 8K-model, som begge har den samme stabilisering og de samme funktioner. Du kan også bruge tilbehør som f.eks. en videomonitor og en fokuseringsmaskine, som kan tilsluttes trådløst til kameraet og har en rækkevidde på ca. seks kilometer. Forudbestil Ronin 4D nu!

Læs mere

21
okt

Nyhed: Sony A7 IV

Nu er den her endelig - Sony A7 IV. Den længe ventede efterfølger til Sony A7 III kommer med en nyudviklet Exmor R-sensor på 33 megapixel, en processor, der er otte gange hurtigere end den i A7 III, meget hurtigere og mere præcis autofokus og mange andre forbedringer. Sony A7 IV er et fremragende hybridkamera, der klarer sig utroligt godt til både stillbilleder og video. Benyt lejligheden til at forudbestille din Sony A7 IV hos os, foreløbig leveringsstart er i januar 2022.

Læs mere

20
okt

Nothing Ear (1) er den ægte trådløse hovedtelefon, der udfordrer markedet

Ear (1) er det første produkt fra mærket Nothing og udfordrer alle andre True Wireless hovedtelefoner. Med et design, en lydkvalitet og frem for alt en pris, der skiller sig ud fra mængden, er Ear (1) blevet nogle af de mest omtalte hovedtelefoner i år. Nu kan du købe dem hos SP.

Læs mere

19
okt

Ny Macbook Pro – slip kræften løs

På Apples event den 18. oktober blev der annonceret flere nye produkter, hvoraf den store nyhed var de nye MacBook Pro 14" og 16". Som en stor del af MacBook Pro blev også M1 Pro- og M1 Max-chips lanceret - designet til professionelle brugere. Desuden blev den tredje generation af AirPods præsenteret med et helt nyt design og rumlig lyd. Både MacBook Pro og AirPods leveres fra den 26. oktober.

Læs mere
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
    Gælder MyPack Privat uden omdeling

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.