HERO10 ER HER

GoPro lancerer Hero10. Overlegen hastighed og ubegrænsede muligheder er forenet i det mest kraftfulde GoPro-kamera nogensinde. Den nye GP2-processor, som er dobbelt så hurtig som GP1-processoren fra Hero9, giver dig mulighed for at optage 5,3K-video med 60 billeder i sekundet og 4K-video med 120 billeder i sekundet. Kameraets 23 megapixel og forbedrede ydeevne i svagt lys samt HyperSmooth 4.0 billedstabilisering gør det muligt for Hero10 at optage stillbilleder af højeste kvalitet. Takket være den automatiske overførsel til GoPros cloud-tjeneste er dine billeder og videoer sikkert gemt flere steder end på dit hukommelseskort.

16 SEPTEMBER

Læs mere

15
sep

Nyheder fra Apple – iPhone 13 er her

Tirsdag den 14. september afslørede Apple flere nye produkter, herunder iPhone 13, Watch Series 7, iPad mini og en ny iPad. Du vil kunne købe produkterne hos os på SP, så hold øje med vores webshop. Indtil da kan du læse om nyhederne fra Apple her.

Læs mere

14
sep

Nyhed - Canon lancerer EOS R3 og to objektiver

Nu lancerer Canon endelig den nye EOS R3. Her kan du se specifikationerne og prisen på det nye kamera. Canon EOS R3 tager markedet med storm med en nyudviklet 24,1 megapixel stacked CMOS-sensor, kontinuerlig optagelse med op til 30 billeder i sekundet og autofokus, som du kan styre med øjet direkte i søgeren. EOS R3 leveres også med to objektiver, der giver dig høj ydeevne til en overkommelig pris - RF 16mm f/2.8 STM og RF 100-400mm f/5.6-8 IS USM. De foreløbige leveringsdatoer er oktober for objektiverne og november for EOS R3. Sørg for at forudbestille dit eksemplar af EOS R3 for at få leveret så tidligt som muligt.

Læs mere

2
sep

Skarpe nyheder fra Fujifilm

Nu lancerer Fujifilm fire nye produkter i GFX- og X-serien. Den største nyhed er Fujifilm GFX 50S II - efterfølgeren til GFX 50S. De vigtigste forskelle mellem forgængeren og den nye model er, at GFX 50S II har samme kamerahus og processor som GFX100s samt indbygget billedstabilisering i kamerahuset. Ud over kameraet introducerer Fujifilm tre objektiver - GF 35-70mm f/4.5-5.6, XF 23mm f/1.4 R LM WR og XF 33mm f/1.4 R LM WR. Leveringsstart af GFX 50S II (både kamerahus og kit med GF 35-70mm) er foreløbig planlagt til begyndelsen af oktober. XF 33mm vil også starte med at blive leveret i begyndelsen af oktober - XF 23mm i begyndelsen af november. For GF 35-70mm uden for kittet er der endnu ingen dato.

Læs mere

27
aug

Nyt fra Blackmagic Design

Blackmagic Design præsenterer flere hotte produkter. Blandt nyhederne finder vi to nye videokameraer til liveproduktion, der er fyldt med professionelle funktioner i en kompakt formfaktor - Blackmagic Studio Camera 4K. De lancerer også en opgraderet version af Web Presenter med 4K-opløsning samt en ny serie af HyperDeck Studio. Læs mere om de nye produkter, og køb dem allerede i dag.

Læs mere

18
aug

Nyt Canon XF605 - Et videokamera til sport, streaming og reportage

Canon lancerer et nyt videokamera XF605, der erstatter forgængeren XF705. XF605 er en stor opdatering fra de tidligere modeller og kommer med den nye DIGIC DV7-processor, der fungerer fint sammen med en 1" CMOS-sensor. Sammen leverer de krystalklare billeder op til 4K UHD 60P/50P i nutidens 4:2:2:2 10-bit XF-AVC- eller MP4-format. Og op til 120P HFR i Full HD. Med et nyudviklet kamerahus er XF605 både mindre og lettere end sine forgængere.

Læs mere

6
aug

Nyhed! Kraftig ultrazoom fra Sigma til hurtige motiver

Sigma lancerer et nyt ultrazoom-objektiv - SIGMA 150-600mm f/5-6.3 DG DN OS | Sport. Objektivet leveres til L-mount og Sony FE spejlløse kameraer med fuldformat. Optikken er kendetegnet ved hurtig og præcis autofokus, effektiv optisk stabilisering og høj funktionalitet og byggekvalitet. Salget starter i slutningen af august 2021.

Læs mere

3
aug

Ready to fly DJI – FPV Combo!

DJI FPV (first person view) er dronen, der tager den fængslende flyvning til et nyt niveau med 150° FOV (synsfelt) og 120fps videotransmission i HD-kvalitet. Dronen har et slankt og aerodynamisk design og er lavet til at flyve på en kraftfuld måde med minimalt modstand. Sammen med dronen lancerer DJI også en ny version af FPV-briller og fjernbetjening samt en unik enhåndsbetjening, der betjenes med dine håndbevægelser - DJI FPV Motion Controller.

Læs mere

27
jul

Nyt vloggingkamera fra Sony - ZV-E10

Sony introducerer et spejlløst systemkamera med fokus på kreativitet - Sony ZV-E10. Dette er kameraet til dig, der ønsker et smart og kompakt kamera med udskifteligt objektiv, der er designet til vlogging, streaming og indholdsproduktion. Du kan nemt lave videoer i 4K-opløsning, optage slowmotion i Full HD og bruge smarte funktioner som Tally Light, Bokeh Mode og Face Auto Exposure. Sony ZV-E10 har en drejelig touchscreen og en retningsbestemt mikrofon af høj kvalitet med en medfølgende vindhætte - til nem optagelse af indhold med professionelle resultater. Køb Sony ZV-E10 i dag, levering forventes i midten af august.

Læs mere

8
jun

Store nyheder fra Panasonic

Nu har Panasonic flere store nyheder i sit fotosegment. De lancerer en efterfølger til Lumix GH5, Lumix GH5II, et højtydende systemkamera med fremragende videofunktioner. Og som om det ikke var nok, oplyser Panasonic os også, at de planlægger at producere et nyt kamera og et nyt objektiv. Kameraet er intet mindre end Lumix GH6, en ny flagskibsmodel i G-serien, og objektivet Leica DG 25-50mm f/1.7. GH5II lanceres efter planen i uge 26, så forudbestil det nu!

Læs mere

8
jun

Stilrene kameratasker fra SP Tech

Vi har modtaget de tre første tasker fra SP TECH! Taskerne er nøje udvalgt for at kombinere stilfuldt design, lette materialer og maksimal funktion med et interiør, der beskytter alt dit udstyr. Desuden kan du fjerne indretningen og bruge taskerne til andre formål. Få mere at vide om vores SP TECH tasker - De er på lager nu!

Læs mere

5
nov

Nyheder fra Think Tank – Backstory 13 & 15

Vi har endelig fået de længe ventede rygsække Think Tank Backstory! Rygsækkene fås i to størrelser tilpasset til bærbare computere, kameraer og udstyr og er designet i overensstemmelse med Think Tanks nye, lettere tasker. Det er de små detaljer og den høje kvalitet, der gør Backstory til en af ​​vores favoritter, og de bliver en stærk tilføjelse til SP-Favourites. Nu har vi fyldt vores lager med nye tasker og rygsække fra både Think Tank og Mindshift Gear!

Læs mere

5
nov

DJI Mini 2 – kompakt og kraftfuld drone

DJI Mini 2 er en nybegyndervenlig og meget lille drone, men lad dig ikke narre af et kompakt ydre - på trods af sin lille størrelse har dronen imponerende ydeevne, fantastisk billedkvalitet og gode muligheder for at skabe kreative videoer med et enkelt tryk på en knap. Udforsk nye perspektiver og fange øjeblikke, du ikke kan med et traditionelt kamera.

Læs mere
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
    Gælder MyPack Privat uden omdeling

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.