Sony VENICE 2

Nu lancerer Sony VENICE 2 - det nye flagskib inden for cine- og filmkameraer. Kameraet fås i to modeller - et kamera med 6K-sensor og et kamera med 8K-sensor. VENICE 2 er skabt til filmfotografer og er udstyret med sensorteknologi og billedkvalitet, der opfylder de høje krav, som stilles til nutidens filmproduktioner. Takket være kameraets brugervenlige design og opsætningsskærmen til både fotograf og assistent kan du fokusere på at filme uden at blive forstyrret af komplicerede menuer og indstillinger. Med interne optagelsesmuligheder i både Sonys eget X-OCN-codec og 4K ProRes 444 er VENICE 2 det ultimative kamera til fremtidens filmproduktion. Forudbestil dit kamera nu ved at kontakte vores kundeservice.

16 NOVEMBER

Læs mere

4
nov

DJI Mavic 3 – dronen med to kameraer i topkvalitet

Skab legendarisk indhold med den nye DJI Mavic 3. Dronen har både et 4/3 CMOS Hasselblad-kamera og et 1/2" CMOS telezoomkamera hvilket giver dig fantastisk billedkvalitet, og med hjælp af 360 graders kollisionsforhindring kan du nyde en nem og jævn flyvning uden risiko for sammenstød. Med sin konstante udvikling og innovation sætter DJI et nyt pejlemærke for, hvad luftfotografering kan være, og takket være de to indbyggede kameraer får du nu både Hasselblad-kvalitet og større zoommuligheder. Flyv med Mavic 3 og opdag billedkvalitet i topklasse. Forudbestil dronen hos os i dag. Forventet leveringsstart 11/11-2021

Læs mere

28
okt

Nikon Z9 er her

Nikon præsenterer tre nye produkter i Z-serien - Nikon Z9 og to nye Z-objektiver. Z9 bliver deres første spejlløse flagskibskamera og er den mest avancerede model, som Nikon nogensinde har udgivet. Med den allernyeste teknologi og kompaktheden fra et spejlløst system vil Nikon Z9 tage markedet med storm. De nye objektiver er spændende, hurtige og højopløselige - Nikon Nikkor Z 24-120mm f/4 S og Nikon Nikkor Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR S. Den forventede leveringsstart af Nikon Z9 er allerede i november/december, og du kan forudbestille dit kamera allerede i dag.

Læs mere

27
okt

Nye LED-belysninger fra Godox

Vi har fyldt op med lækre nye produkter fra Godox. Tag din kreativitet til nye højder med LED-lys fra Godox SL100-, LD- og TL-serien. Godox SL100-serien giver dig meget lys for pengene, mens Godox LD-serien består af professionelle LED-paneler med RGB og DMX. Sidst i rækken er Godox TL30, som er et bærbart RGB LED-rør, der giver dig mulighed for at skabe smukke effekter og kreative lyssætninger med naturligt eller farvet lys. Få mere at vide om de nye produkter, og køb dem allerede i dag.

Læs mere

27
okt

DJI Action 2 - det magnetiske actionkamera

Nu lancerer DJI sit hidtil mest kraftfulde actionkamera - DJI Action 2. Det innovative, alsidige og magnetiske design giver dig mulighed for nemt at udskifte tilbehør, mens du tager billeder af livet på farten. Alt fra ekstremsport til gåture i parken vil nu være nemt at tage billeder af eller filme takket være Action 2. Kameraet fås i to modeller - Dual-Screen Combo og Power Combo. Dual Screen Combo leveres fra den 4. november, og Power Combo forventes leveret fra januar 2022.

Læs mere

21
okt

DJI lancerer Ronin 4D 6K & 8K

DJI lancerer Ronin 4D - et revolutionerende produkt, der kombinerer et førsteklasses videokamera med en gimbal. Dette skaber helt nye muligheder og funktioner, der kan erstatte monterede kamerarigge på filmoptagelser af alle slags. Ronin 4D fås både i en 6K-model og en 8K-model, som begge har den samme stabilisering og de samme funktioner. Du kan også bruge tilbehør som f.eks. en videomonitor og en fokuseringsmaskine, som kan tilsluttes trådløst til kameraet og har en rækkevidde på ca. seks kilometer. Forudbestil Ronin 4D nu!

Læs mere

21
okt

Nyhed: Sony A7 IV

Nu er den her endelig - Sony A7 IV. Den længe ventede efterfølger til Sony A7 III kommer med en nyudviklet Exmor R-sensor på 33 megapixel, en processor, der er otte gange hurtigere end den i A7 III, meget hurtigere og mere præcis autofokus og mange andre forbedringer. Sony A7 IV er et fremragende hybridkamera, der klarer sig utroligt godt til både stillbilleder og video. Benyt lejligheden til at forudbestille din Sony A7 IV hos os, foreløbig leveringsstart er i januar 2022.

Læs mere

20
okt

Nothing Ear (1) er den ægte trådløse hovedtelefon, der udfordrer markedet

Ear (1) er det første produkt fra mærket Nothing og udfordrer alle andre True Wireless hovedtelefoner. Med et design, en lydkvalitet og frem for alt en pris, der skiller sig ud fra mængden, er Ear (1) blevet nogle af de mest omtalte hovedtelefoner i år. Nu kan du købe dem hos SP.

Læs mere

19
okt

Ny Macbook Pro – slip kræften løs

På Apples event den 18. oktober blev der annonceret flere nye produkter, hvoraf den store nyhed var de nye MacBook Pro 14" og 16". Som en stor del af MacBook Pro blev også M1 Pro- og M1 Max-chips lanceret - designet til professionelle brugere. Desuden blev den tredje generation af AirPods præsenteret med et helt nyt design og rumlig lyd. Både MacBook Pro og AirPods leveres fra den 26. oktober.

Læs mere

16
sep

HERO10 ER HER

GoPro lancerer Hero10. Overlegen hastighed og ubegrænsede muligheder er forenet i det mest kraftfulde GoPro-kamera nogensinde. Den nye GP2-processor, som er dobbelt så hurtig som GP1-processoren fra Hero9, giver dig mulighed for at optage 5,3K-video med 60 billeder i sekundet og 4K-video med 120 billeder i sekundet. Kameraets 23 megapixel og forbedrede ydeevne i svagt lys samt HyperSmooth 4.0 billedstabilisering gør det muligt for Hero10 at optage stillbilleder af højeste kvalitet. Takket være den automatiske overførsel til GoPros cloud-tjeneste er dine billeder og videoer sikkert gemt flere steder end på dit hukommelseskort.

Læs mere

15
sep

Nyheder fra Apple – iPhone 13 er her

Tirsdag den 14. september afslørede Apple flere nye produkter, herunder iPhone 13, Watch Series 7, iPad mini og en ny iPad. Du vil kunne købe produkterne hos os på SP, så hold øje med vores webshop. Indtil da kan du læse om nyhederne fra Apple her.

Læs mere

14
sep

Nyhed - Canon lancerer EOS R3 og to objektiver

Nu lancerer Canon endelig den nye EOS R3. Her kan du se specifikationerne og prisen på det nye kamera. Canon EOS R3 tager markedet med storm med en nyudviklet 24,1 megapixel stacked CMOS-sensor, kontinuerlig optagelse med op til 30 billeder i sekundet og autofokus, som du kan styre med øjet direkte i søgeren. EOS R3 leveres også med to objektiver, der giver dig høj ydeevne til en overkommelig pris - RF 16mm f/2.8 STM og RF 100-400mm f/5.6-8 IS USM. De foreløbige leveringsdatoer er oktober for objektiverne og november for EOS R3. Sørg for at forudbestille dit eksemplar af EOS R3 for at få leveret så tidligt som muligt.

Læs mere

2
sep

Skarpe nyheder fra Fujifilm

Nu lancerer Fujifilm fire nye produkter i GFX- og X-serien. Den største nyhed er Fujifilm GFX 50S II - efterfølgeren til GFX 50S. De vigtigste forskelle mellem forgængeren og den nye model er, at GFX 50S II har samme kamerahus og processor som GFX100s samt indbygget billedstabilisering i kamerahuset. Ud over kameraet introducerer Fujifilm tre objektiver - GF 35-70mm f/4.5-5.6, XF 23mm f/1.4 R LM WR og XF 33mm f/1.4 R LM WR. Leveringsstart af GFX 50S II (både kamerahus og kit med GF 35-70mm) er foreløbig planlagt til begyndelsen af oktober. XF 33mm vil også starte med at blive leveret i begyndelsen af oktober - XF 23mm i begyndelsen af november. For GF 35-70mm uden for kittet er der endnu ingen dato.

Læs mere
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.