Db – nyt mærke hos SP

Db, tidligere kendt som Douchebag, blev grundlagt i Norge i 2009 med det formål at redefinere rejseudstyr og gøre rejser bedre. Db har et bredt udvalg af rygsække, tasker og tilbehør til dem, der elsker udendørslivet og rejser. Hos os finder du Db tasker, rygsække og indsatser designet til fotoudstyr og pakning - perfekt til dig, der vil forevige dine eventyr eller skabe indhold på farten.

16 AUGUST

Læs mere

22
jul

Blackmagic Design lancerer ATEM SDI

Blackmagic Design introducerer en ultraportabel liveproduktion med avancerede streamingfunktioner. ATEM SDI er en familie af videomixere, der er designet til produktioner, der kræver ekstrem bærbarhed. De ligner meget ATEM Mini, men videoforbindelserne er 3G-SDI, og hver model har dobbelt så mange videoudgange! Du får 4 SDI-indgange med ATEM SDI- og ATEM SDI Pro ISO-modellerne og 8 SDI-indgange på ATEM SDI Extreme ISO-modellen. Alle SDI-indgange er udstyret med standardkonverter og re-synkronisering og giver dig adgang til funktioner som multiview- og billede-i-billede-effekter. USB fungerer som et webcam til at forbinde video til computere, mens Pro- og Extreme-modellerne også har indbygget streaming.

Læs mere

12
jul

Nothing lancerer phone (1)

Den meget omtalte teknologivirksomhed Nothing lancerer sin første smartphone, phone (1). En spændende smartphone, der føles velkendt og alligevel anderledes. Med masser af ydeevne og Nothing OS får du kun det bedste fra Android. De avancerede lysmønstre på bagsiden viser dig, hvem der ringer, hvilken app du har modtaget notifikationer fra, og hvor meget batteri du har, uden at du behøver at se på skærmen. phone (1) fra Nothing er en smartphone, du vil opleve. Hos Scandinavian Photo er vi utrolig stolte af at være en af de udvalgte forhandlere i Norden.

Læs mere

29
jun

Nikon Z 30 og et superteleobjektiv

Nikon lancerer nu sit nye Nikon Z 30 vlogger, som med sit brugervenlige system gør springet fra at lave content med din mobil til et systemkamera, både kortere og nemmere. Z 30 leverer høj billedkvalitet, uanset om det er stillbilleder, video eller livestreaming, og det har en størrelse som gør, at du nemt kan tage det med dig på alle dine eventyr. Kameraets billedstabilisering, den superhurtige autofokus og den fuldt vipbare og drejelige touchskærm er blot nogle af de ting, der gør Nikon Z 30 til det perfekte vloggingkamera. Nikon lancerer også Nikkor Z 400mm f/4.5 VR S, et supertelefotoobjektiv med fantastisk billedkvalitet, der er tilpasset Nikons spejlløse systemkameraer i Z-serien. Foreløbig leveringsstart af nyhederne er den 14. juli. Læs mere og forudbestil her nu.

Læs mere

15
jun

DJI lancerer gimbals og videosender

DJI lancerer to nye gimbals – RS 3 og RS 3 Pro. Med disse gimbals kan du nemt skabe stabile videoer uden rystelser, mens du får en fleksibel og effektiv optageoplevelse. RS 3 og RS 3 Pro er fremstillet af kulfiber og kan bruges med kameraer, der vejer op til henholdsvis 3 og 4,5 kg. Med en 1,8" OLED touchscreen får du et hurtigt og klart overblik og mulighed for nemt at skifte mellem de forskellige funktioner. RS 3 og RS 3 Pro er lette og stilfulde og leverer professionel stabilisering og giver uendelige kreative muligheder. DJI lancerer også Ronin Video Transmitter, som giver dig endnu større synlighed og kontrol over dine optagelser. Den foreløbige leveringsstart for RS 3 er d. 23. juni, RS 3 Pro d. 29. juni og Ronin Video Transmitter til efteråret. Læs mere om nyhederne og forudbestil her.

Læs mere

31
maj

Fujifilm X-H2S og to nye objektiver

Fujifilm lancerer flagskibet X-H2S, som tilbyder den højeste video- og fotopræstation i X-seriens historie. Kameraet opfylder alle behov for videooptagelse og fotografering hos både entusiaster og professionelle indholdsskabere. Takket være den nyudviklede, stacked X-Trans CMOS 5 HS-billedsensor har X-H2S fire gange hurtigere udlæsningshastighed sammenlignet med tidligere generationer. Derudover muliggør den nye kraftfulde X-Processor 5 kontinuerlig optagelse med op til 40 billeder i sekundet og intern videooptagelse i 4:2:2 10-bit 6.2K/30P og 4K/120P med Apple ProRes codec. Fujifilm lancerer også to nye zoomobjektiver i form af XF 150-600mm f/5.6-8 LM OIS WR og XF 18-120mm f/4 LM PZ WR.

Læs mere

27
maj

Cherry – nyt brand hos SP

Cherry udvikler og producerer tastaturer og mus. Virksomheden blev grundlagt i 1953 i Illinois, USA, og begyndte sin rejse med udviklingen af mikrokontakter, som blev introduceret i bilindustrien i 1960'erne. Produktionen af tastaturer og mus begyndte i 1970'erne, og i 1983 blev Cherrys MX-switche introduceret, som blev deres bestseller og nu findes i millioner af tastaturer verden over. I dag er Cherry tilgængelig hos SP. Læs mere, og se, hvilke produkter der passer til dig. 

Læs mere

24
maj

Canon EOS R7 og EOS R10

Canon lancerer EOS R7 og EOS R10 - de første kameraer i EOS R-systemet med APS-C-sensor. Begge kameraer er kompakte, hurtige og højtydende og er designet til fotoentusiaster og content creators. Takket være det populære APS-C-sensorformat får du alle fordelene ved EOS R-systemet. Canon lancerer også to nye objektiver i form af RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STM og RF-S 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM. EOS R7 og objektiverne har forventet leveringsstart den 23. juni, og R10 i slutningen af juli. Læs mere om nyhederne her.

Læs mere

17
maj

RØDECaster Pro II

Med RØDECaster Pro II fortsætter Røde med at udvikle deres populære podcast-mixer til streaming, musik og content. Her finder du fire nyudviklede Revolution-mikrofonforstærkere, fysiske mixing-kontroller og otte SMART Pads, som du både kan programmere og justere efter dine egne behov.  Derudover finder du også en kraftfuld Quad-Core dsp, der driver de indbyggede effekter som reverb, delay og Aural Exciter. RØDECaster Pro II er lige så velegnet til kreative som til musikere.

Læs mere

9
maj

DJI Mini 3 Pro

DJI Mini 3 Pro har et nyt kompakt design og er optimeret til at få mere ud af hver eneste flyvning. Dronen er designet med større propeller, en aerodynamisk kropshældning og et kraftfuldt forhindringsdetektionssystem, hvilket giver en længere flyvetid og større sikkerhed sammenlignet med dens forgængere. På trods af sin kompakte størrelse har Mini 3 Pro en kraftfuld ydeevne, og med flere opgraderede sikkerhedsfunktioner er det den hidtil sikreste drone i DJI Mini-serien. Med uendelige kreative muligheder og funktioner på højeste niveau omdefinerer DJI Mini 3 Pro, hvad det vil sige at flyve med minidroner. DJI Mini 3 Pro kan forudbestilles fra i dag, og vil blive leveret fra den 17. maj.

Læs mere

28
apr

Sony lancerer en ny normalzoom i G Master-serien

Sony lancerer nu en ny normalzoom i den populære G Master-serie. Sony FE 24-70mm f/2.8 GM II har bl.a. en konstant blænde på f/2.8, der giver højere billedkvalitet og fremragende funktioner, især til filmoptagelser og stillbilleder i fuldformat. De elleve blændelameller giver dig også en fremragende opløsning, flot bokeh og mere præcis fokusering. Forudbestil objektivet allerede i dag, med levering planlagt til slutningen af maj.

Læs mere

26
apr

Samsung T7 Shield

Samsung lancerer den nye T7 Shield, en bærbar SSD-harddisk, der kan modstå barske miljøer. Med en IP65-klassificering kan den endda tåle støv og vand. Harddisken er ikke meget større end et almindeligt kreditkort og måler kun 13 mm i tykkelse. Den har en imponerende overførselshastighed på op til 1050MB/s via det medfølgende USB-C-kabel. Gør dine sikkerhedskopier endnu mere sikre med T7 Shield.

Læs mere

14
mar

Asus Studiobook 16 OLED

Asus ProArt Studiobook 16 OLED er en rigtigt kraftfuld bærbar computer, der giver dig redskaberne til at give din kreativitet liv – selv med de hårdeste og mest ressourcekrævende projekter. Den har en 16" 4K OLED HDR-skærm med 4K OLED HDR-skærm med op til 550 nits lysstyrke, lynhurtig grafik, hurtig lagring og er også den første computer med indbygget kontrolhjul til præcis styring, når du arbejder. Få mere at vide og køb i dag.

Læs mere
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling