Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Sony lancerer PXW-FX9 med 6K fullframesensor

PXW-FX9 bygger på kombinerede egenskaber fra Sony Venice, FS7 II og hybridautofokussen fra Alpha-serien. Denne kombination giver dig muligheden for at filme i 4K og samtidig den kreative frihed til at filme med oversamplingaf en high resolution fullframesensor. Kort dybdeskarphed, fantastisk bokeh og et cinematisk look er blot nogle af fordelene.

18 SEPTEMBER

Læs mere

28
aug

Nyheder fra Panasonic

Vi har nu endnu mere information om Lumix DC-S1H fra Panasonic. Desuden lanceres to nye objektiver til L-mount: Panasonic Lumix S Pro 24-70/2,8 og Panasonic Leica Summilux DG 25/1,4 Mark II.

Læs mere

27
aug

Nyhed: Canon EOS 90D

Nu lancerer Canon EOS 90D, den længe ventede opfølger til populære 80D. Kameraet har fået en kraftig opdatering, ny sensor med høj opløsning på hele 32,5mp, EyeAF, video i 4K uden crop og den nye DIGIC8-processor.

Læs mere

11
jul

Sigma lancerer tre nye objektiver

Sigma lancerer i dag tre nye objektiver til Sony E og L-Mount. Objektiverne har fået betegnelsen DN, hvilket betyder at de er tilpasset til spejlløse systemkameraer. Samtlige objektiver er lysstærke fuldformatobjektiver fra vidvinkel til normal. De tre objektiver er Sigma 14-24mm f/2,8 DG DN Art, Sigma 35mm f/1,2 DG DN Art og Sigma 45mm f/2,8 DG DN Contemporary.

Læs mere

9
jul

Canon lancerer to nye kompaktkameraer og en superzoom med RF-fatning

Canon lancerer to nye kompaktkameraer i Powershot-serien og en ny superzoom til Canons spejlløse systemkameraer. Canon Powershot G7 X III, Canon Powershot G5 X II og Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM. Dette er en ny generation af populære kameraer der er vidt benyttet til foto, video og frem for alt vlogs. Begge kameraer har en effektiv billedstabilisering og lysstærke objektiver. Kameraerne tager billeder i både JPEG og RAW med en opløsning på 20,1 MP og kan filme i 4K eller FullHD op til 120 billeder pr sekund.

Læs mere

15
apr

Blackmagic lancerer flere nye produkter

Blackmagic Design lancerede allerede et par uger inden NAB en af deres store nyheder: URSA Mini Pro 4,6K G2, som understøtter Blackmagics meget effektive RAW-format samt videoopløsninger op til 300fps i fuld HD. Kameraet optager på SSD og leveres sammen med en fuld version af DaVinci Resolve Studio.

Læs mere

8
apr

Vi følger NAB-messen 2019

NAB – National Association of Broadcasters arrangerer hvert år messen NAB i Las Vegas, som frem for alt handler om video- og TV-produktion, nyhedsrapportering, streaming, lagring og andre beslægtede områder. Traditionsmæssigt lanceres en del nye produkter på messen og vi på Scandinavian Photo overvåger naturligvis denne del med stor interesse. Følg med her på siden og hold dig orienteret om alle de spændende nyheder.

Læs mere

26
mar

Nyheder fra Think Tank

Think Tank har lanceret to nye taskeserier, Retrospective 2.0 og Vison. Begge taskeserier er diskrete fototasker der kommer i flere forskellige størrelser, udstyret med bl.a. trolleymontering og ekstra låg med lynlås.

Læs mere

18
mar

Nyhed! Apple lancerer nye produkter

I dag meddelte Apple at du lancerer en ny 10,5” iPad Air med høj ydeevne, en opdateret iPad Mini samt nye iMac.

Læs mere

15
mar

Nyhed! Loupedeck får support for Final Cut Pro X

Loupedeck+ får support for Final Cut Pro X. Loupedeck+ understøtter desuden bl.a. Adobe Photoshop CC (2019), Adobe Lightroom CC, Adobe Premiere Pro CC, Adobe After effects CC, Aurora HDR och Skylum.

Læs mere

4
mar

Blackmagic lancerer generation 2 af URSA Mini Pro 4,6K

Blackmagic bygger videre på sin populære kameraserie URSA, denne gang med 2. generation af URSA Mini Pro 4,6K. Kameraet understøtter Blackmagic RAW og 4,6K-opløsning i op til 120fps samt 300fps i fullHD. Forudbestil dit eksemplar allerede i dag.

Læs mere

22
feb

Fujifilm lancerer X-T30

Fuji lancerer opfølgeren til det populære X-T20. Dette nye kompakte kamerahus har en nyudviklet X-Trans CMOS4-sensor med fasedetekterende AF over hele sensoren. X-T30 leverer stilbilleder med samme opløsning, farvegengivelse og lave brus som anmelderroste X-T3.

Læs mere

12
feb

Panasonic S1 & S1R - Fullformat uden kompromis!

Sammen med disse lanceres også tre objekviter, S 24-105mm f/4 Makro O.I.S, S Pro 50mm f/1,4 samt S Pro 70-200 f/4 O.I.S. Panasonic har ikke sparet på krudtet i S1 og S1R.

Læs mere

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500,-

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.