Mavic Air 2 – tager teknologien til nye højder

Med Mavic Air 2 tager DJI teknologien til nye højder, med avancerede funktioner komprimet til en meget lille format. Med en større 1/2" sensor, 4K video på op til 60 fps og stillbilleder i RAW, er Mavic Air 2 en drone af høj klasse til en meget god pris. Med en mere sikker og intelligent flyvning via OcuSync 2.0 får du stor rækkevidde og APAS 3.0, der beskytter dig mod kollisioner. Mavic Air 2 er en drone, der giver dig maksimal kreativitet i en kompakt pakke. Vi forventer at starte levering af DJI Mavic Air 2 i anden halvdel af maj 2020.

28 APRIL

Læs mere

24
feb

Oplev nye X-T4 fra Fujifilm

I dag lancerer Fujifilm X-T4 med mange længe ventede opgraderinger fra X-T3. Den har blandt andet en 5-akset optisk billedstabilisering, betydeligt højere serieoptagelse og en endnu hurtigere og mere præcis autofokus. Da vi testede kameraet hos SP, var vi virkelig imponerede over, hvad Fujifilm har opnået med deres nye X-T4.

Læs mere

6
feb

Streetfotografens favoritkamera i opgraderet indpakning

Den femte generation af det umådeligt populære kompaktkamera X100 er nu endelig her. X100V har en - for et kompaktkamera - stor APS-C-sensor, fast 23mm objektiv (modsvarende 35mm på fuldformat) samt den avancerede hybridsøger som er kendetegnet for X100- og X-Pro-serien fra Fujifilm. Nu får du en vendbar, højopløst touchskærm, 4K-video med mulighed for F-log samt en længe ventet vejrforsegling så du ikke længere behøver at være urolig for vejret når du fotograferer.

Læs mere

24
jan

Fujifilm lancerer to nye produkter

Fujifilm lancerer et kompakt systemkamera i to forskellige farver, Fujifilm X-T200, samt et ekstremt let Fujifilm Fujinon XC 35mm f/2 som bliver det perfekte match til det nye kamera og til Fujifilms X-serie.

Læs mere

9
jan

Vi følger CES 2020!

I over 50 år har CES i Las Vegas været et globalt samlingspunkt for leverandører hvor de kan vise sine seneste produkter, holde foredrag og lancere ny teknologi indenfor hjemmeelektronik. Med mere end 175.000 besøgere og over 4.500 udstillere fra hele verden er det en af de største messer for innvatation. Følg med på denne side for at se de nyeste produkter der præsenteres under ugen.

Læs mere

17
nov

Ny fotoservice i samarbejde med CEWE!

Sammen med CEWE tilbyder vi nu en ny fotoservice hvor vi hjælper dig med at skabe mindeværdige værker af dine digitale billeder. Du kan bestille fotobøger, fotokalendere, mobilcovers og andre personlige fotoprodukter via en onlinetjeneste.

Læs mere

1
nov

DJI lancerer ny ultralet drone – DJI Mavic Mini

DJI lancerer DJI Mavic Mini - en miniversion af den populære DJI Mavic-serie. Den ultralette og kompakte drone fra DJI er det nye, perfekte supplement til dit kamera- og videoudstyr. Lav cinematiske film, spændende flyvninger eller spektakulære landskabsbilleder fra luften. DJI Mavic Mini er både dronen til dig, der aldrig har fløjet en drone og til dig der er erfaren dronepilot men vil have en lille let drone. Forudbestil allerede i dag - forventet leveringsstart er 11/11.

Læs mere

23
okt

Fuji X-Pro3 – Fotografer med fuldt nærvær

Med ny konstruktion i titanium, dobbelt LED-skærm og forbedret hybridsøger, er Fuji X-Pro3 et topmorderne, højtydende systemkamera i flot og slidstærkt retrodesign. Kamerahuset er nok familiært for dig der i forvejen ejer Fuji X-Pro2 eller X-Pro1, men funktionelt er der sket en hel del forbedringer, der gør X-Pro3 til en rigtigt spændende nyhed.

Læs mere

17
okt

Nyhed! Olympus OM-D E-M5 Mark III

Olympus lancerer sit nye, lette systemkamera i entusiastsegmentet: OM-D E-M5 Mark III. Kameraet er udstyret med en energieffektiv, stabiliseret Micro4/3-sensor på 20MP, TruePic VIII-processor med dedikeret autofokus-chip samt vejrforsegling og forbedret ergonomi. Læs mere om alle de nye funktioner her.

Læs mere

1
okt

Nyhed - GoPro Hero 8 og MAX

Nu kommer seneste version i GoPros populære Hero-serie samt det nye 360-kamera MAX. De er fyldt med nye og forbedrede funktioner som f.eks. et nyt rammefrit design, forbedret stabilisering og horizon leveling for bare at nævne nogle.

Læs mere

18
sep

Sony lancerer PXW-FX9 med 6K fullframesensor

PXW-FX9 bygger på kombinerede egenskaber fra Sony Venice, FS7 II og hybridautofokussen fra Alpha-serien. Denne kombination giver dig muligheden for at filme i 4K og samtidig den kreative frihed til at filme med oversamplingaf en high resolution fullframesensor. Kort dybdeskarphed, fantastisk bokeh og et cinematisk look er blot nogle af fordelene.

Læs mere

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.