Store nyheder fra Panasonic

Nu har Panasonic flere store nyheder i sit fotosegment. De lancerer en efterfølger til Lumix GH5, Lumix GH5II, et højtydende systemkamera med fremragende videofunktioner. Og som om det ikke var nok, oplyser Panasonic os også, at de planlægger at producere et nyt kamera og et nyt objektiv. Kameraet er intet mindre end Lumix GH6, en ny flagskibsmodel i G-serien, og objektivet Leica DG 25-50mm f/1.7. GH5II lanceres efter planen i uge 26, så forudbestil det nu!

8 JUNI

Læs mere

8
jun

Stilrene kameratasker fra SP Tech

Vi har modtaget de tre første tasker fra SP TECH! Taskerne er nøje udvalgt for at kombinere stilfuldt design, lette materialer og maksimal funktion med et interiør, der beskytter alt dit udstyr. Desuden kan du fjerne indretningen og bruge taskerne til andre formål. Få mere at vide om vores SP TECH tasker - De er på lager nu!

Læs mere

5
nov

Nyheder fra Think Tank – Backstory 13 & 15

Vi har endelig fået de længe ventede rygsække Think Tank Backstory! Rygsækkene fås i to størrelser tilpasset til bærbare computere, kameraer og udstyr og er designet i overensstemmelse med Think Tanks nye, lettere tasker. Det er de små detaljer og den høje kvalitet, der gør Backstory til en af ​​vores favoritter, og de bliver en stærk tilføjelse til SP-Favourites. Nu har vi fyldt vores lager med nye tasker og rygsække fra både Think Tank og Mindshift Gear!

Læs mere

5
nov

DJI Mini 2 – kompakt og kraftfuld drone

DJI Mini 2 er en nybegyndervenlig og meget lille drone, men lad dig ikke narre af et kompakt ydre - på trods af sin lille størrelse har dronen imponerende ydeevne, fantastisk billedkvalitet og gode muligheder for at skabe kreative videoer med et enkelt tryk på en knap. Udforsk nye perspektiver og fange øjeblikke, du ikke kan med et traditionelt kamera.

Læs mere

20
okt

DJI lancerer Pocket 2 – Actionkamera med 3-akset stabilisering

Den nye DJI Pocket 2 er en opgraderet version af DJI Osmo Pocket action-kameraet. DJI revolutionerede markedet med sit actionkamera med indbygget gimbal, og nu er det blevet videreudviklet til Pocket 2. Det nye actionkamera har en endnu større sensor og mere fokus på brugervenlighed, smarte funktioner og tilbehør. DJI Pocket 2 er et kompakt actionkamera du kan tage med dig overalt - uanset om du er hjemme, på skiløjperne eller ude på cykelstien. Kameraet giver dig høj billedkvalitet og jævne videoklip uden rystelser.

Læs mere

15
okt

DJI lancerer nye gimbals – DJI RS 2 og RSC 2

DJI lancerer to nye gimbals fyldt med nye funktioner og mulighed, som farveskærm, Active Track 3.0, RavenEye og 3D Focus. DJI RS 2 og DJI RSC 2 deler mange funktioner, men adskiller sig i vægt, design og frem for alt hvor meget vægt de kan håndtere. Disse to gimbals har også to udstyrsniveauer: Standard og Pro Combo. Pro Combo indeholder mere udstyr, som en fokusmotor og videosender. Benyt lejligheden til at forudbestille din gimbal i dag - forventet salg starter 31. oktober.

Læs mere

28
apr

Mavic Air 2 – tager teknologien til nye højder

Med Mavic Air 2 tager DJI teknologien til nye højder, med avancerede funktioner komprimet til en meget lille format. Med en større 1/2" sensor, 4K video på op til 60 fps og stillbilleder i RAW, er Mavic Air 2 en drone af høj klasse til en meget god pris. Med en mere sikker og intelligent flyvning via OcuSync 2.0 får du stor rækkevidde og APAS 3.0, der beskytter dig mod kollisioner. Mavic Air 2 er en drone, der giver dig maksimal kreativitet i en kompakt pakke. Vi forventer at starte levering af DJI Mavic Air 2 i anden halvdel af maj 2020.

Læs mere

24
feb

Oplev nye X-T4 fra Fujifilm

I dag lancerer Fujifilm X-T4 med mange længe ventede opgraderinger fra X-T3. Den har blandt andet en 5-akset optisk billedstabilisering, betydeligt højere serieoptagelse og en endnu hurtigere og mere præcis autofokus. Da vi testede kameraet hos SP, var vi virkelig imponerede over, hvad Fujifilm har opnået med deres nye X-T4.

Læs mere

6
feb

Streetfotografens favoritkamera i opgraderet indpakning

Den femte generation af det umådeligt populære kompaktkamera X100 er nu endelig her. X100V har en - for et kompaktkamera - stor APS-C-sensor, fast 23mm objektiv (modsvarende 35mm på fuldformat) samt den avancerede hybridsøger som er kendetegnet for X100- og X-Pro-serien fra Fujifilm. Nu får du en vendbar, højopløst touchskærm, 4K-video med mulighed for F-log samt en længe ventet vejrforsegling så du ikke længere behøver at være urolig for vejret når du fotograferer.

Læs mere

24
jan

Fujifilm lancerer to nye produkter

Fujifilm lancerer et kompakt systemkamera i to forskellige farver, Fujifilm X-T200, samt et ekstremt let Fujifilm Fujinon XC 35mm f/2 som bliver det perfekte match til det nye kamera og til Fujifilms X-serie.

Læs mere

9
jan

Vi følger CES 2020!

I over 50 år har CES i Las Vegas været et globalt samlingspunkt for leverandører hvor de kan vise sine seneste produkter, holde foredrag og lancere ny teknologi indenfor hjemmeelektronik. Med mere end 175.000 besøgere og over 4.500 udstillere fra hele verden er det en af de største messer for innvatation. Følg med på denne side for at se de nyeste produkter der præsenteres under ugen.

Læs mere

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.