Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

01-10-2019

Nyhed - GoPro Hero 8 og MAX

Nu kommer seneste version i GoPros populære Hero-serie samt det nye 360-kamera MAX. De er fyldt med nye og forbedrede funktioner som f.eks. et nyt rammefrit design, forbedret stabilisering og horizon leveling for bare at nævne nogle.


 

Hero 8 Black

Det nye design gør, at du ikke længere behøver en ramme for at monteres, er Hero 8 Black nu endnu mere kompakt end sine forgængere. Nye funktioner som forbedret videostabilisering med horisontjustering, streaming i FullHD med simultan lagring til hukommelseskortet samt TimeWarp 2.0 gør Hero 8 Black til GoPros mest avancerede actionkamera til dato. 

HyperSmooth 2.0

HyperSmooth, GoPros navn for videostabilisering, var allerede tidligere en kraftig stabilisering af video. Men med HyperSmooth 2.0 bliver stabiliseringen ikke bare bedre, du kan nu også vælge hvor meget der skal stabiliseres via indstillingerne ON, High og Boost. Sammen med en smartphone og GoPro-appen får du desuden horisontjustering der, præcis som det lyder, holder horisonten lige og stabil.

TimeWarp 2.0

Den opdaterede TimeWarp-funktion kan nu analysere bevægelser, lys og miljø, og ud fra dette automatisk justere afspilningshastigheden, så dine bedste øjeblikke f.eks. får en slowmotioneffekt. DU kan selvfølgelig redigere i dette senere via GoPro-appen.

Flere fordele

  • 4K 60p og Full HD 1080p 240p op til 100 Mbit/sek
  • Streaming i Full HD 1080p med simultan lagring til SD-kortet
  • Optagelse i stående format (9:16)
  • Nightlapse - Nye kreative muligheder for natlige intervalvideoer
  • Nyt, kraftigere batteri

GoPro MAX

Optag din omgivelse i 360° VR eller slip din kreativitet løs i redigeringen med GoPro MAX. Kameraet er desuden udstyret med 6 mikrofoner så lyden kan opleves med samme indlevelse som 360°-videoen.

Optag i VR eller Hero-mode

Med muligheden for at optage 360° video, får du helt nye kreative muligheder i dit filmskabende. Du har stadig mulighed for at optage traditionel video ved hjælp af Hero-indstillingen, som er udformet efter Hero-seriens billedudsnit. Du får en opløsning på 1440p i 60fps og samme fantastiske billedstabilisering som i Hero 8 med HyperSmooth 2.0

Panoramabilder i 270° uden distortion

Takket være de dobbelte ultravidvinkel linser, som sidder på GoPro MAX kan du tage ekstra brede panoramabilleder uden at skulle panorere. Hurtigt, let og effektfuldt.

Flere fordele

  • 2x slowmotion
  • Indbygget touch screen
  • Forbedret billedstabilisering med HyperSmooth 2.0
  • Horizon leveling - hold horisonten stabil under indspilning
  • TimeWarp 2.0

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.