14-09-2022

GoPro Hero11

Alt starter med Hero11 Black – det mest kraftfulde GoPro-kamera til dato. Den nye billedsensor opfanger flere detaljer end nogensinde før - med højere billedkvalitet, bedre videostabilisering og fleksibilitet til at skabe filmlignende sekvenser i bredformat eller ekstra høje vertikale billeder til sociale medier. Actionkameraet kan filme i 5,3K og optage med 27 megapixel og har Emmy®-prisvindende HyperSmooth 5.0-stabilisering og to LCD-skærme til at indramme dine billeder. GoPro lancerer også Creator Edition - en alt-i-en-powerpack med Media Mod, Volta, LED-belysning og mikrofon, der gør det nemmere end nogensinde før at skabe indhold. Få mere at vide, og køb Hero11 hos os. På lager allerede i dag.


Fordele - Hero11

  • 5.3K/60fps video og 27MP stillbilleder
  • GP2-processor
  • HyperSmooth 5.0
  • Horisontal udjævning
  • Vandtæt ned til 10 meter
  • Kompatibel med Hero9- og Hero10-tilbehør og -montering
  • Lange optagetider med Enduro-batteri
  • Webcam og livestreaming-funktion

Ny revolutionerende billedsensor

Hero11 Black's kraftige nye billedsensor giver det mest omfattende synsfelt nogensinde. Ved at inkludere mere af himlen og horisonten i hvert billede får du et ekstra stort lærred til din kreativitet. Brug GoPro Quik-appen til at zoome ind, beskære dine billeder, justere billedformatet og meget mere, samtidig med at du bevarer dine billeder med deres rige teksturer og skarphed. Hero11 Black's billedsensor øger opløsningen til utrolige 27 megapixel, samtidig med at den leverer 5,3K/60fps-video med utroligt flydende bevægelser.

Utrolig god billedkvalitet

Med 5.3K-video, der giver dig 91 % mere opløsning end 4K og utrolige 665 % mere end 1080p, kan Hero11 Black optage sekvenser med skarpe detaljer og cinematisk billedkvalitet. Et vandafvisende objektivdæksel eliminerer objektivrefleksioner og andre artefakter for at gøre dine fotos og videoer endnu mere fantastiske.

Giv dine actionvideoer et professionelt look med smart tilbehør

Kommer snart – GoPro Hero11 Mini

Utrolig video i et mindre, lettere og enklere design

Få den imponerende ydeevne fra Hero11 Black i et mindre, lettere og enklere design. Størrelsen på Hero11 Black Mini gør det mere behageligt at have på, når du optager videoer, mens de nye dobbelte monteringsøjer giver dig flere muligheder for montering på kroppen og på din hjelm. Den er lige så vandtæt som altid, endnu mere holdbar og klar til ethvert eventyr. Den nye billedsensor sikrer, at du får fantastisk 5,3K-video med silkeblød HyperSmooth 5.0-videostabilisering.

Der kommer mere information om leveringsstart i efteråret 2022 - hold øje med den hos os.


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.