27-10-2021

DJI Action 2 - det magnetiske actionkamera

Nu lancerer DJI sit hidtil mest kraftfulde actionkamera - DJI Action 2. Det innovative, alsidige og magnetiske design giver dig mulighed for nemt at udskifte tilbehør, mens du tager billeder af livet på farten. Alt fra ekstremsport til gåture i parken vil nu være nemt at tage billeder af eller filme takket være Action 2. Kameraet fås i to modeller - Dual-Screen Combo og Power Combo. Dual Screen Combo leveres fra den 4. november, og Power Combo forventes leveret fra januar 2022.


news_banner_DJI_osmoaction2.jpg

Vejen til wow

Action 2 tilbyder branchens førende ydeevne og er fyldt med intuitive funktioner. Med al denne kraft kan brugerne tage mindeværdige billeder fra det spektakulære til det banale, selv under vanskelige forhold. Lav imponerende optagelser med mange detaljer, der skiller sig ud fra resten. DJI Action 2 når nye højder med sin evne til at optage 4K/120 fps. Forbedre dit perspektiv og få forbedret dybdeskarphed med en ultrabred FOV på 155°. Action 2's specialfremstillede asfæriske linse laverer et knivskarpt resultat fra kant til kant og reducerer billedforvrængning. HorizonSteady holder dine optagelser stabile, uanset hvor vildt det går for sig. DJI's nyeste indbyggede stabiliseringsalgoritme registrerer og korrigerer kamerarystelser og rotation i realtid, lige fra gokart til mountainbike. Action 2-kameraenheden er robust bygget og er stødsikker, støvtæt og vandtæt til en dybde på op til 10 meter. Og med en touchscreen og en linse af gorilla-glas er den holdbar nok til ethvert eventyr.

Dual Screen Combo er kittet til dem, der vlogger og ønsker at se sig selv eller bare ønsker at kunne se billedet fra den anden side. En touchscreen gør håndteringen nemmere og giver dig som instruktør en hurtigere og mere effektiv håndtering. Power Combo er et sæt til dem, der har brug for lang batterilevetid. Batterimodulet giver dig op til 180 minutters batterilevetid på en opladning.

Skabt til action og så meget mere

Action 2's magnetiske design giver brugerne mulighed for frit at klikke og skifte mellem kraftfulde moduler og tilbehør. Denne flydende form gør det til det ultimative multifunktionelle actionkamera. Fastgør det forreste touchscreen-modul, og gør dig selv til centrum for opmærksomheden. Den frontvendte OLED-touchscreen og Matrix Stereo med 4 mikrofoner er designet med vloggere i tankerne, så du kan komponere videoer og optage skarp lyd, mens du fortæller om dine oplevelser. Og når den er tilsluttet, øges Action 2's batterilevetid til maksimalt 160 minutter, når der filmes.

 


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling