Kampagne

Studiohøyttaler med 4,5-tommers element og Bluetooth

Presonus Eris E4.5 BT

Artikelnummer: 1053088
 • Aktive near field monitorer i par med Bluetooth 5.0
 • Til lydproduktion, gaming og musik
 • Software medfølger

Vælg variant

1.390 DKK1.695 DKK

BLACK WEEKDeals på teknik hele ugen

Black Week-tilbuddene gælder så længe lager haves eller til og med 29/11. Kampagnen gælder ikke forhandlere og kun ét køb pr. kampagneprodukt og kunde.
Læs mere

Eris E BT er Presonus' populære studiohøjttalere af høj kvalitet og forbedret med Bluetooth. Oplev ren og autentisk lyd foran din computer, uanset om du har et hjemmestudie til lydproduktion eller nyder at lytte til musik eller spille spil. PreSonus Eris leveres parvis og er kompakte nok til at passe næsten overalt, men leverer stadig lyd i studiekvalitet med en jævn og præcis frekvensgang. Trådløs Bluetooth-tilslutning giver dig mulighed for at tilslutte flere musikkilder til dine studiohøjttalere.

Fordele

 • Aktive nærfeltmonitorer i par
 • 4,5" hhv. 3,5" Kevlar baselementer
 • 1" silke-dome diskanthøjttalere
 • Indbygget hovedtelefonforstærker med frontmonteret hovedtelefonstik
 • Indkobl mobil, tablet eller computer via Bluetooth 5.0
 • Inputs:
  - 1x 6,3 mm stereo
  - 2x 3,5 mm balanceret TRS
  - 2x ubalanceret RCA

Praktisk trådløs Bluetooth-tilslutning

Når du ønsker en kablet forbindelse fra f.eks. en computer, pladespiller, tv eller andet linjeniveau, har Eris BT også disse behov dækket med flere indgange på bagsiden; venstre og højre 6,3 mm TRS og RCA-indgange og 3,5 mm stereo-indgang på forsiden. Desuden kan du tilslutte dine hovedtelefoner fra frontpanelet for at lytte til dit indhold uden at forstyrre dine bofæller.

Med fire forskellige typer lydindgange er det nemt at forsyne din Eris BT med lyd fra næsten alle kilder. Takket være den hurtige og pålidelige Bluetooth 5.0-forbindelse kan du endda gå trådløst og streame lyd fra en smartphone, tablet, bærbar computer eller anden Bluetooth-kilde. Spil spil, lyt til musik, eller skab indhold uden ledninger.

PreSonus Eris e4.5 BT studiohøjttaler med Bluetooth

Nemt at bruge kontrolelementer

En højttalers lydbillede påvirkes af, hvordan og hvor du placerer den, og af rummets akustik. Derfor har Eris BT kontrolelementer til at justere indholdet af høje og lave frekvenser, så dine Bluetooth-højttalere altid lyder bedst muligt. En praktisk volumenknap på frontpanelet justerer både højttalerniveauet og niveauet for den integrerede hovedtelefonforstærker.

Musiksoftware inkluderet

PreSonus studiemonitorer og referencehøjttalere leveres med en særlig udgave af Studio Magic, en pakke med musiksoftware, herunder Studio One Prime og flere plug-ins, loops, virtuelle instrumenter, effekter og vejledninger, end du nogensinde havde troet, du ville få brug for. Magic-udgaven af Studio One Prime er naturligvis kompatibel med alle de medfølgende plug-ins, og da de er inkluderet i VST-, AU- og AAX-formater, kan du også bruge dem i et hvilket som helst DAW, du har lyst til. Det er ligegyldigt, om du arbejder på dit første podcast-afsnit eller din tiende Grammy, du vil skabe magi med Studio Magic hurtigere, end du kan forestille dig.

Leveres med

 • Presonus Eris BT-højttalere
 • Højttalerkabel
 • 3,5 mm TRS til Stereo RCA-kabel
 • Stereo RCA til Stereo TS-kabel
 • Studio One® Prime og Studio Magic Software Suite
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.