Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Artikelnummer: 1052648

Profoto D2 Studio kit

Studiekit X-large - flashpakke til det store studie

Weblager
Ukendt leveringstid
København:
 • Studieflashes med 1000 Ws, TTL og High Speed Sync
 • Komplet pakke med flash, stativ på hjul, lysformere og adapter
 • Med Air Remote får du fuld frihed til at fotografere (købes separat)
53.895 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
14 dages returret

Profoto D2-pakken fokuserer på hastighed, kvalitet og udholdenhed. Profoto D2 har lynhurtige brændtider og ekstremt præcis farvegengivelse. Brug denne studiepakke med 1000 Ws flashes, kraftige lysstativer på hjul og to store lysformere til at producere produktbilleder, tage magiske portrætter eller skabe flotte scener. Pakken er en fantastisk grundpille i dit studie, og du skal blot tilføje en Air Remote sender, der passer til dit kameramærke, og en baggrund til dit formål.

Fordele

 • Kraftige studieflash monteret på robuste lysstativer på hjul
 • TTL-måling med Air Remote TTL
 • HighSpeedSync med Air Remote TTL
 • Kort brændetid, ned til 1/50 000s
 • Kort opladningstid
 • Burst-tilstand med 20 udladninger pr. sekund

Hastighed

Profoto D2 er designet med fart i tankerne, så du kan fastfryse motiver på en helt ny måde. Sammen med moderne TTL- og HSS-funktioner, brugervenligt design og masser af kraft.
Ved hjælp af HighSpeedSync (HSS) ned til 1/8000" for at matche de hurtigste kameraer på markedet og en lukkerhastighed så lav som 1/63'000 del af et sekund (1/50'000" for D2 1000) undgås bevægelsesblus, der let opstår ved længere lukkertider og bevægelige motiver. Kombiner med kontinuerlig optagelse med 20 blink pr. sekund for at fastfryse alle bevægelser på kortere tid.

HSS-hastigheden gør det muligt at tage billeder med stor blænde og kort dybdeskarphed, både i studiet og i blandet lys. Opladningstiden på 0,03 sek - 0,6 sek (0,03 sek - 1,2 sek for D2 1000) sikrer, at der er strøm i blitzen ved hver eksponering. Profoto Air Remote TTL-C / TTL-N (medfølger ikke) giver adgang til TTL-måling via kameraet, så opsætningstiden kan reduceres. TTL giver en meget hurtig arbejdsgang, hvor lyset og situationen kan variere meget, og hvor der kun er kort tid til at nulstille blitzens styrke for hvert billede. TTL kan også bruges til en meget hurtig lysmåling og derefter skiftes til manuel lysmåling via Air Remote TTL for at opnå maksimal konsistens og kreativitet.
Når du bruger Air Remote, fungerer TTL og HSS ikke, men D2's andre hurtige funktioner er der stadig.

Strøm

Med D2's kraft er det en fornøjelse at bruge virkelig store lysformere, selv i situationer med blandet lys, hvor det eksisterende lys er stærkt. Det giver også store muligheder at kunne sende lyset langt væk og belyse store emner. Til denne anvendelse er D2 1000W'erne bedst egnet.

Design

D2 er baseret på et allerede etableret design fra Profoto. Der findes et stort udvalg af over 120 lysformere. Betjeningselementerne er enkle og tidløse, og displayene er store og tydelige. Blitzen er designet med Profotos kompakte og velafbalancerede format. Til transport fås taske XS og taske S Plus til henholdsvis et og to flashhoveder med plads til kabler og sendere. Blitzrøret og indstelingslampen er beskyttet bag et dæksel af matteret glas, så de er lette at transportere og håndtere. Strømkablerne er bløde for at lette håndteringen, især under kolde forhold.

Forbindelse

Air Remote TTL sælges separat og giver mulighed for brug af TTL og HSS. Profoto Air Remote kan bruges til andre kameramærker, men tillader ikke TTL og HSS.
D2 får strøm direkte fra væggen ved 120-230 V, så D2 kan bruges i hele verden. Der er indbygget et 3,5 mm kabel til alternative udløserløsninger.

Leveres med:

 • 2x Profoto studieblitz D2 1000 Ws
 • 2 x strømkabel
 • Taske (taske S Plus)
 • Profoto RFi 2x3" Softbox
 • Profoto RFI 120cm 4" Octabox 120cm
 • 2 x Profoto Speedring adapter til Softbox/Octabox
 • Manfrotto belysningsstativ 007BSU
 • 2 x Manfrotto Hjulsæt (3-pak)
 • 4 x Phottix Sandbag Stay-Put II Large

Glem ikke at købe den matchende Air Remote, se matchende tilbehør.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.