Skræddersyede løsninger

Få mest muligt ud af dit kreative potentiale med vores skræddersyede løsninger

Vores produkteksperter har sammensat løsninger, der er designet til at opfylde behovene hos forskellige typer af kreative udøvere. Pakkerne findes i tre forskellige niveauer - Starter, Advanced og Pro - så de passer til dit videns- og erfaringsniveau. Med nøje udvalgte produkter og tilbehør, behøver du ikke at bekymre dig om manglende netledninger, hukommelseskort eller andet vigtigt tilbehør, som nemt glemmes, når det købes separat. Vores løsninger giver dig alt, hvad du har brug for, så du kan komme i gang med det samme.

Klik nedenfor for at finde den rigtige løsning for dig.

QN - Vlog

Skræddersyede podcastløsninger

QN - Youtuber

QN - Droner

QN - Influencer

QN - Hjemmekontor

22 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Maks. Take off vægt
Opløsning stilbillede
Intern opløsning 4K
Vægt
Maks. Hastighed
Maks. Afstand fjernbetjening
Sensorstørrelse
RAW (stilbilleder)
Wifi
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.