Actionkameraer

Et actionkamera er et lille, holdbart kamera, der fanger dine oplevelser på billeder og film, uanset hvad du foretager dig. Sæt det fast på din hjelm, brystsele, cykel eller motorcykel, eller tag den med under vandet - du kan bruge det til hvad som helst. Vi har actionkameraer fra populære mærker som GoPro, DJI, Insta360 og mange flere. Kontakt os, så hjælper vi dig med at finde det bedste actionkamera til dine behov, besøg os i butikken, eller køb direkte online.

22 produkter
Vis som
Sorter efter
Gå tilbage til Actionkameraer
Producent
Indbygget mikrofon
Vandtæt
Skærm
Wifi
USB-type
Billedstabilisering
Dybde
Højde
Vægt
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.