VR & 360 Kameraer

Optag i 360 grader uden at misse noget med et 360-kamera. Disse små adventureameraer kan optage både stillbilleder og videoer ved utrolige brændvidder med deres konvekse kameralinse, som derefter bliver til 360-graders billeder eller videoer, så du kan genopleve hele miljøet omkring dit eventyr og dig selv, mens du filmer. Vi har 360 kameraer fra kendte mærker som Insta360 Rocoh, GoPro og Kandao til gode priser. Køb online, eller besøg os i butikken, og begynd at tage billeder af dine 360°-eventyr.

13 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Skærm
Vandtæt
Livestreaming
Billedstabilisering
Wifi
Mikrofonindgangstype
Største blænde
Bredde Double
Dybde
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.