VR & 360 Kameraer

Optag i 360 grader uden at misse noget med et 360-kamera. Disse små adventureameraer kan optage både stillbilleder og videoer ved utrolige brændvidder med deres konvekse kameralinse, som derefter bliver til 360-graders billeder eller videoer, så du kan genopleve hele miljøet omkring dit eventyr og dig selv, mens du filmer. Vi har 360 kameraer fra kendte mærker som Insta360 Rocoh, GoPro og Kandao til gode priser. Køb online, eller besøg os i butikken, og begynd at tage billeder af dine 360°-eventyr.

18 produkter
Vis som
Sorter efter
Gå tilbage til Actionkameraer
Producent
Antal mikrofonindgange
Batteritype
Livestreaming
Wifi
ISO fra
Billedstabilisering
Vandtæt
Største blænde
Skærm
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.