Followfocus

Follow focus er en fokusstyringsmekanisme, der anvendes til filmproduktion med filmkameraer og til tv-produktion med professionelle videokameraer. De giver en mere ergonomisk og nemmere håndtering af fokuskontrollen og hjælper kameraoperatøren til at være mere effektiv og præcis. Vi har fokuseringsstyringer fra SmallRig, Tilta, Blackmagic Design og andre. Køb direkte online med hurtig levering, eller besøg os i butikken.

21 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Størrelse
Passer til
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.