Apple iPad mini 8.3" (2021) 64GB, WiFi, Space Grey
Artikelnummer: 1052865

Apple iPad mini 8.3" (2021) 64GB, WiFi, Space Grey

iPad mini 8.3" (2021) 256GB, WiFi, Space Grey

Weblager
Ukendt leveringstid
København:
 • 8,3" Liquid Retina-skærm med True Tone
 • Kompatibel med Apple Pencil (Gen 2)
 • Touch ID indbygget i tænd/sluk-knappen
5.095 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
30 dages returret

Med den nye iPad mini (2021) får du alt det magiske fra iPad, men i miniudgave. Nyd en fuld 8,3" Liquid Retina-skærm med True Tone, en kraftfuld A15 Bionic-chip, batterilevetid hele dagen og Apple Pencil-understøttelse, så du kan lade din kreativitet få frit spil. Du får en ekstra kraftfuld tablet, der er ekstra bærbar, lille nok til at passe i én hånd, men stor nok til at lade store idéer blive født på den.

Fordele

 • 8,3" Liquid Retina-skærm med True Tone
 • 64 GB lagerplads
 • A15 Bionic-chip
 • Neural Engine maskinindlæring
 • Fem kerner til grafikprocessor
 • 12 MP-kamera foran og 12 MP vidvinkelkamera bagpå
 • P3-farvespektrum og 500 nits lysstyrke
 • Kompatibel med Apple Pencil (Gen 2)
 • Touch ID indbygget i tænd/sluk-knappen
 • Wifi 6
 • Multipurpose USB-C-port

Lille, men kraftfulde iPad

Den nye A15 Bionic-chip gør iPad mini lige så kraftfuld som den er let. Uanset om du scroller gennem din indbakke eller redigerer billeder i Photoshop, leverer chippen strøm til det hele. Brug avancerede apps, skab fantastiske visuelle billeder, og giv dine kreative projekter liv, uanset hvor du er. Du får op til 40 % hurtigere processorydelse og takket være Apple Neural Engine op til dobbelt så hurtig maskinlæring. Så du kan komme lynhurtigt igennem din arbejdsdag, din studiesession eller hvad du nu ønsker.

Med op til 80 % hurtigere grafik på iPad mini kan du virkelig fordybe dig i det, du laver. Mal en akvarel med realistiske pensler, oplev uvirkelig AR og spil grafiktunge spil.


Apple iPad mini er lille, men kraftfuld

Komplet skærmdækning

iPad mini er omhyggeligt designet til at være en rigtig smuk enhed. Den har et helt nyt kabinet med en ny skærm med fuld dækning, tynde kanter og elegant afrundede hjørner. 8,3-tommers Liquid Retina-skærmen har True Tone, bredt farvespil (P3) og ultralav refleksion, så teksten er skarp og farverne levende, uanset hvor du befinder dig.

Apple Pencil support

Lad dine ideer flyde og lad kreativiteten få frit løb, når det kommer til dig. Takket være understøttelse af Apple Pencil (2. generation) kan du tegne, notere og skrive som med en almindelig blyant direkte på skærmen. Apple Pencil kan fastgøres magnetisk på siden af iPad mini, så den altid er lige ved hånden til spontane skitser eller brainstorming.


iPad mini (2021) understøtter Apple Pencil 2nd gen

Forenkler din hverdag

iPad mini har et batteri, der holder hele dagen, og er altid klar til enhver opgave eller ethvert projekt. Bliv ved med at arbejde, skabe og lege uden at sætte farten ned. Tilslut og oplad med den alsidige USB-C-port, der understøtter både opladning og DisplayPort. Tilslut tilbehør for at lave musik, drive din virksomhed og meget mere.

Med superhurtigt WiFi 6, det hurtigste WiFi på markedet, kan du downloade filer, streame film og holde kontakten med venner uden forsinkelse.

Touch ID er indbygget i den øverste knap for hurtig, nem og sikker godkendelse. Brug dit fingeraftryk til at låse iPad'en op eller foretage en betaling hurtigt og nemt.

Leveres med

 • Apple iPad mini 64 GB, WiFi
 • USB-C-opladerkabel
 • 20W USB-C strømadapter
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.