Kundecase

Kundecase

Hos Scandinavian Photo hjælper vi virksomheder med udstyrsløsninger, rådgivning og hurtig levering. Her kan du læse mere om samarbejdet mellem os og nogle af vores kunder.

"Mit samarbejde med Scandinavian Photo har været rigtig godt takket være kontakten med en Key Account Manager. Susanne hos SP er virkelig en klippe, og jeg har fået meget god teknisk rådgivning, men også stor hjælp med leverancer - nogle gange med korte leveringstider." – Martin Olson

"Samarbejdet med Scandinavian Photo går rigtig godt. Mbrace er på godt og ondt en virksomhed fyldt med folk, der nørder med udstyr, så vi har sjældent mange tekniske problemer - men det vigtigste for os er at have en leverandør med et bredt udvalg af udstyr, der er tilgængeligt ret hurtigt, hvilket vi har fundet i Scandinavian Photo." – Mbrace

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.