Benro

Guangdong Benro Image Technology Industrial Co Ltd blev grundlagt i 1995, hovedsageligt med fokus på udvikling og produktion af professionelle tripods, hoveder, kameratasker og optiske filtre. Med et fabriksareal på 55.000 kvadratmeter, er Benro en stor producent af professionelt fotografisk udstyr og tilbehør.

Hos os finder du et bredt udvalg af Benros produkter: tripods, monopods, kuglehoveder, trevejshoveder, videostativer, videohoveder og meget mere.

181 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Diameter
Materiale
Stativhoved
Låsetype
Bensektioner
Vendbar midtersøjle
Midlevel spreader
Kort / ingen midtersøjle
Garanti

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.