Benro

Guangdong Benro Image Technology Industrial Co Ltd blev grundlagt i 1995, hovedsageligt med fokus på udvikling og produktion af professionelle tripods, hoveder, kameratasker og optiske filtre. Med et fabriksareal på 55.000 kvadratmeter, er Benro en stor producent af professionelt fotografisk udstyr og tilbehør.

Hos os finder du et bredt udvalg af Benros produkter: tripods, monopods, kuglehoveder, trevejshoveder, videostativer, videohoveder og meget mere.

182 produkter
Vis som
Sorter efter
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.