Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Benro

Guangdong Benro Image Technology Industrial Co Ltd blev grundlagt i 1995, hovedsageligt med fokus på udvikling og produktion af professionelle tripods, hoveder, kameratasker og optiske filtre. Med et fabriksareal på 55.000 kvadratmeter, er Benro en stor producent af professionelt fotografisk udstyr og tilbehør.

Hos os finder du et bredt udvalg af Benros produkter: tripods, monopods, kuglehoveder, trevejshoveder, videostativer, videohoveder og meget mere.

140 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Maks. Højde
Twin-ben
Stativhoved
Låsetype
Groundlevel spreader
Materiale
Maks. Belastning
Bensektioner
Vendbar midtersøjle

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500,-

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.