Eizo

Eizo Nanao Corporation blev grundlagt som Hakui Electric Corporation i den lille by Hakui i Japan. EIZO begyndte som originaludstyrsproducent (OEM) af sort / hvid fjernsyn, og har siden da udviklet sig til den ledende monitorproducent i verden. Flyveledere, operationslæger og selvfølgelig fotografer og billedeskabere, nyder hver dag godt af at arbejde med deres højkvalitative monitorer.

Nedenfor finder du vores brede udvalg af EIZO monitorer og tilbehør.

13 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Skærmstørrelse
Opløsning
Farverum
Automatisk hardwarekalibrering
Indgange
Paneltype
Udgange
Responstid
Kontrast
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.