Eizo

Eizo Nanao Corporation blev grundlagt som Hakui Electric Corporation i den lille by Hakui i Japan. EIZO begyndte som originaludstyrsproducent (OEM) af sort / hvid fjernsyn, og har siden da udviklet sig til den ledende monitorproducent i verden. Flyveledere, operationslæger og selvfølgelig fotografer og billedeskabere, nyder hver dag godt af at arbejde med deres højkvalitative monitorer.

Nedenfor finder du vores brede udvalg af EIZO monitorer og tilbehør.

10 produkter
Vis som
Sorter efter
Producent
Opløsning
Skærmstørrelse
Farverum
Indgange
Paneltype
Understøtter hardwarekalibrering
Billedforhold
Maksimal lysstyrke
Højde
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.