Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Eizo

Eizo Nanao Corporation blev grundlagt som Hakui Electric Corporation i den lille by Hakui i Japan. EIZO begyndte som originaludstyrsproducent (OEM) af sort / hvid fjernsyn, og har siden da udviklet sig til den ledende monitorproducent i verden. Flyveledere, operationslæger og selvfølgelig fotografer og billedeskabere, nyder hver dag godt af at arbejde med deres højkvalitative monitorer.

Nedenfor finder du vores brede udvalg af EIZO monitorer og tilbehør.

16 produkter
Vis som
Sorter efter
Producent
Skærmstørrelse
Paneltype
Opløsning
Billedforhold
Kontrast
Maksimal lysstyrke
Farverum
HDR
Responstid

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500,-

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.