Canon CN-R 14mm T3,1 L F
Artikelnummer: 1060830

Canon CN-R 14mm T3,1 L F

Alsidigt cineobjektiv med høj optisk ydeevne

Weblager
Bestilles fra leverandør til dig
København:
  • Perfekt til både 4K- og 8K-opløsning
  • Understøttelse af objektivmetadata
  • Fremragende farvegengivelse
37.779 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
30 dages returret

Canon CN-R 14mm T3.1 L F bygger på den nuværende portefølje af faste CN-E-objektiver med EF-fatning og faste Sumire-objektiver med PL-fatning. Dette objektiv - Canons første cineobjektiv med RF-fatning - kombinerer høj optisk ydeevne og produktionsstyring til behovene i professionel videoproduktion, såsom drama, dokumentarfilm, musikvideoer og andre større produktioner.

Fordele

  • Original RF-fatning til stabil håndtering uden konverter
  • Hurtig objektivkommunikation med understøttelse af avancerede metadata fra objektiv til kamera
  • Gearringe giver større kontrol ved håndholdte optagelser og tredjeparts følgefokustilbehør
  • Høj optisk ydeevne og billedkvalitet til 4k-, 8k- og HDR-produktioner
  • T-stop op til T3.1 med bred dækning af brændvidder fra ultravidvinkel til telefoto
  • Minimal ændring af billedvinklen
  • Blænde med 11 lameller til biologisk sløring af baggrunden og bløde, diffuse højlys

Forbedret kommunikation mellem objektiv og kamerahus

Med RF-montering er kommunikationen mellem objektiv og kamerahus meget hurtig. Og det forbedrede design giver en mere stabil og behagelig håndtering.

Strømlining af videoproduktioner

Objektivet er kompatibelt med RF Cinema-kameraerne EOS C70 (udgivet i november 2020) og EOS R5 C (marts 2022). Med RF-fatningens fuldt kompatible transmissionsprotokol kan operatørerne, ligesom med de faste EF-objektiver, styre forstørrelse, kromatisk aberrationskorrektion og periferibelysning. Det kan også bruge Dual Pixel Focus-guiden via kamerahuset. Objektivet har også forvrængningskorrektion. Disse funktioner sikrer effektiv videoproduktion, ikke kun under on-location-optagelse, men også under efterredigering.

Avanceret optisk design

Med enestående optisk ydeevne og suveræn farvegengivelse er objektivet velegnet til 4k- og 8k-kameraer - med optimal placering af asfæriske linser med stor diameter og glas med uregelmæssig spredning. Kompatibilitet med full-frame-sensoren, lyse T-stop-værdier og 11-bladet blænde skaber en kort dybdeskarphed for motiver, naturlig rund sløring og bløde billeder. Desuden er farvebalancen ensartet i hele serien, hvilket gør det nemmere at justere farvetonerne, når man skifter objektiv og optager det samme motiv.

Udstyret med flere praktiske funktioner

Den ægte fornemmelse af ringens drejningsmoment giver dig mulighed for at justere objektivet præcist og jævnt, hvilket er præcis, hvad du har brug for, når du optager film. Takket være det ensartede design for hele serien - inklusive objektivringens fastgørelsespunkt, objektivdiameter og rotationsvinkel - er det nemt at skifte objektiv, uden at det er nødvendigt at justere placeringen af matboksen eller eksternt følgefokustilbehør for hver model. En ny rillet overflade nær holderen giver et behageligt greb for hånden og gør det muligt at holde objektivet sikkert uden at skulle holde på objektivringen, når man monterer eller fjerner forskellige objektiver.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.