Canon EF 70-200mm f/2,8L IS III USM
Canon EF 70-200mm f/2,8L IS III USM
Canon EF 70-200mm f/2,8L IS III USM
Canon EF 70-200mm f/2,8L IS III USM
Canon EF 70-200mm f/2,8L IS III USM
Artikelnummer: 1039990

Canon EF 70-200mm f/2,8L IS III USM

EF 70-200mm f/2,8L IS III USM

Weblager
Bestilt, ukendt leveringstid
København:
 • Populær telezoom
 • Perfekt til sport-, bryllup-, portræt-, action- eller dokumentarfotografering
 • Indbygget billedstabilisering på 3,5 stop
15.990 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
14 dages returret

Canon EF 70-200mm f/2.8L IS III USM

Dette er den opdaterede version af det populære Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM professionelle telezoom. Objektivet har et robust og holdbart ydre, der rummer et avanceret indre, som omfatter fluorit- og UD-linser, der forbedrer billedkvaliteten, og en billedstabilisatorlinse. Blændeåbningen f/2,8 gør, at objektivet klarer sig rigtig godt selv i svagt lys, og den cirkulære 8-bladede blænde giver en smuk bokeh, når du fotograferer med stor blænde.

Fordele

 • Højtydende telezoom i L-serien
 • F/2.8-blænde til ydeevne i svagt lys
 • 3.5-trins billedstabilisator
 • Fluorit og UD-linser
 • Antireflex-belægning
 • Vand- og støvafvisende
 • Stativbeslag

Lysstærk telezoom med konstant f/2.8-blænde

Objektivet har en brændvidde på 70-200 mm, hvilket gør det ideelt til action, sport, bryllupper, portrætter og endda landskaber, dels på grund af fleksibiliteten ved længere brændvidder, dels på grund af lysstyrken. Canon EF 70-200mm f/2.8 IS USM III er et lysstærkt objektiver og lader dobbelt så meget lys ind som Canon EF 70-200mm f/4-versionen. Dette giver dig mulighed for at sænke ISO-værdien og få mindre støj i dine billeder. objektiverdet har en konstant blænde, hvilket betyder, at du kan fotografere ved f/2,8 i hele brændviddeområdet uden at miste lysstyrke ved zoomning, hvilket er en fordel både inden for fotografering og film. objektiverDen store blændeåbning betyder, at du kan fotografere med en virkelig kort dybdeskarphed, hvilket giver en sløret og smuk baggrund takket være den cirkulære blændeåbning med 8 lameller. Canon EF 70-200mm f2.8 IS III USM har fået en finish og er betydeligt hvidere end den ældre version, som har tendens til at være benhvid.

Bedre antirefleksbelægninger

Det optiske og mekaniske design af objektiver er det samme som i version II, men nogle af linseelementerne har fået en moderne antirefleksbelægning for at kunne håndtere baggrundsbelysning bedre end forgængeren, og frontlinsen har fået en flourin-belægning for at beskytte mod fingeraftryk, fedt og snavs.

Billedstabilisator

Billedstabilisatoren er den samme som i den tidligere version, men i henhold til dagens Cipa-standard er billedstabilisatoren blevet opgraderet til 3,5 trin fra de tidligere 4 trin. Dette er ikke en forringelse, men blot en ny standard, der er blevet anvendt i målingerne. Den 3,5-trins billedstabilisator gør dette objektiver perfekt til fotografering i svagt lys - selv uden stativ. Systemet giver dig mulighed for at tage billeder ved 3,5 stop langsommere end normale lukkerhastigheder uden at billedet bliver sløret. Dette er vigtigt for at få skarpe billeder, når du fotograferer i mørke omgivelser som f.eks. kirker og eventlokaler, så du undgår rystende sløring.

Hurtig og støjsvag autofokus

Ultrasonic Motor (USM) er en ringmotor med en AF-algoritme, der gør den hurtige autofokus næsten lydløs. Det er også muligt at justere fokus manuelt, uden at du behøver at slå autofokus fra. Den mindste afstand til nærbilleder er 1,2 meter, så du kan komme helt tæt på dit motiv.

Stativmontering

objektiverDet leveres med et stativfæste, hvilket gør det nemmere, hvis du bruger et enkeltben eller et stativ. I bunden af stativmonteringen er der et ¼" gevind, som passer til de fleste stativer og stativplader. Fordelen ved en stativmontering er, at vægten ikke ligger på kamerahuset, men at tyngdepunktet er relativt centreret mellem kameraet og objektiver. For at skifte mellem vandret eller lodret beskæring skal du blot løsne skruen og dreje objektiver i stedet for at afmontere objektiver fra stativet.

Leveres med

 • Modlysblænde
 • Stativbeslag
 • Taske

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling